x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Daria Pentelie se alătură distribuției comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

Daria Pentelie se alătură distribuției comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   11:45
Daria Pentelie se alătură distribuției comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1

Actrița Daria Pentelie se alătură distribuției comediei romantice Lasă-mă, îmi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion şi Dream Film Production, ce poate fi urmărit în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Începând de vinerea aceasta, de la ora 20.30, tânăra actriță o intepretează pe Iulia Cernea, fosta logodnică a lui Victor Pop (Matei Negrescu) și singura femeie pe care acesta a iubit-o cu adevărat, înainte de fi cu Eva. Din momentul în care Iulia reparare în viața fostului iubit, în urma unui complot organizat de către Vlady (Răzvan Krem Alexe) și Luminița (Anca Androne), relația Evei (Anda Sârbei) cu Victor va fi testată, însă asta nu este tot: tânăra are un secret care le va da viața peste cap tuturor.

Despre noul rol în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Daria dezvăluie: ,,Reprezint un fost capitol din viața lui Victor, însă vin la pachet cu niște vești care sper să pună măcar o virgulă acolo unde povestea dintre noi a pus punct!”.

Care sunt provocările la care va fi supusă relația dintre Eva (Anda Sârbei) şi Victor (Matei Negrescu), cum vor reuși cei doi să treacă peste toate obstacole, cu ce vești s-a reîntors Iulia (Daria Pentelie) și cum va decurge lupta pentru moștenire, între cele două familii, telespectatorii vor putea afla urmărind Lasă-mă, îmi place! Camera 609, în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×