x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ediția de aseară Power Couple România – La bine și la greu, lider de audiență. Diseară, ceartă furtunoasă înainte de propunerea spre eliminare a unui cuplu

Ediția de aseară Power Couple România – La bine și la greu, lider de audiență. Diseară, ceartă furtunoasă înainte de propunerea spre eliminare a unui cuplu

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2024   •   20:15
Ediția de aseară Power Couple România – La bine și la greu, lider de audiență. Diseară, ceartă furtunoasă înainte de propunerea spre eliminare a unui cuplu

Ieri, la Power Couple România – La bine și la greu, proba ”Îmbracă-mă, iubito!” a dat peste cap bugetele cuplurilor, într-o ediție a reality show-ului care a fost lider de audiență, cu o medie de 5.8 puncte de rating și 19.1% cotă de piață. Doamnele au cheltuit la campionatul de shopping viteză câte o mică avere în timp record. Urmează, așadar, o seară grea în competiție: înaintea nominalizării unei perechi la eliminare, presiunea e uriașă pentru băieți, care trebuie să dea totul la proba lor, pentru a-și păstra locul în concurs.

La proba fetelor de ieri, cu care a debutat etapa a cincea a competiției, Eliza Natanticu a risipit 900 de euro din bugetul familiei, iar Mădălina Popescu, 1.000 de euro, acestea fiind sumele investite de partenerii lor. Cel mai afectat a fost, însă, contul familiei Ionescu: Tudor și Ana au pierdut 1.500 de euro. Doar Daiana și Oana au trecut testul shoppingului pe bandă rulantă și au urcat în clasament. Așadar, tensiunea se va simți din plin diseară, la proba băieților – este seara în care Dani Oțil anunță primul cuplu propus spre eliminare, iar perechea care va pleca din vilă miercuri seara va părăsi astfel competiția chiar înaintea săptămânii finale.

          Concurenții se vor confrunta în această seară cu cea mai silențioasă provocare din competiție, ”Nani, nani, puiul mamei”. Este vorba despre scenariul unei seri petrecute acasă, unde domnii au de urmat instrucțiunile soțiilor, fără să facă niciun zgomot, pentru a nu trezi bebelușul din somn. De la spălatul vaselor la desfăcutul unei sticle de vin, fiecare mișcare le va fi monitorizată de un aparat profesional de măsurare a sunetului. Sunt permise doar 5 greșeli zgomotoase care să deranjeze somnul bebelușului – cine depășește limita, pierde proba și este cu un pas mai aproape de a-și face bagajele.

          Bilanțul serii făcut de Dani Oțil va scoate la iveală o situație nemaiîntâlnită la Power Couple România, după ce proba va face ravagii în conturile cuplurilor. Mai mult, pentru unul dintre cupluri, provocarea din această seară va duce la o ceartă furtunoasă pe platourile reality show-ului. ”Facem aceleași greșeli în mod constant. Nu se poate așa ceva”, a fost concluzia concurentei. ”Ți se pare că, la vreo probă la care ai pierdut tu, am comentat eu ceva?
Să-mi spui când te oprești din urlat, ca să pot pleca de-aici!”,
a fost replica partenerului ei. Despre ce cuplu este vorba, cum va decurge proba băieților și ce pereche va fi propusă spre eliminare telespectatorii vor afla în ediția Power Couple România difuzată de Antena 1 diseară, de la 20:30.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Power Couple România