x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Giulia și Vlad Huidu au câștigat prima amuletă și Joker-ul etapei a treia America Express. Diseară, echipele se luptă pentru prima imunitate care aduce și biletele pentru Ecuador

Giulia și Vlad Huidu au câștigat prima amuletă și Joker-ul etapei a treia America Express. Diseară, echipele se luptă pentru prima imunitate care aduce și biletele pentru Ecuador

de Redacția Jurnalul    |    05 Noi 2023   •   17:52
Giulia și Vlad Huidu au câștigat prima amuletă și Joker-ul etapei a treia America Express. Diseară, echipele se luptă pentru prima imunitate care aduce și biletele pentru Ecuador

Ieri seară, în ediția America Express, Giulia și Vlad Huidu au câștigat jocul de amuletă și Joker-ul, care le oferă un avantaj extrem de important.

În această seară, cursa pentru imunitate complică parcursul concurenților pe căile întortocheate, dar fascinante din universul spiritual al unei comunități indigene.

Difuzată de Antena 1 în intervalul 19:59 – 00:02, ediția de aseară America Express a fost prima opțiune a telespectatorilor români pe segmentul de public urban. Astfel, reality show-ul a obținut pe acest tronson o audiență medie de 5.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17.9%, în timp ce următorul clasat, Pro Tv, înregistra 5.2 puncte de rating și o cotă de piață de 16%. În minutul de aur 21:49, emisiunea a fost urmărită de peste 1,1 milion de telespectatori.

Ieri seară, la America Express, prima amuletă și Jokerul etapei a treia au fost câștigate de Giulia și Vlad Huidu, după un joc antrenant, desfășurat în hacienda în care a locuit cândva liderul revoluționar Simon Bolivar. Cuplul s-a întrecut la acest joc cu Iulia Albu și Mike de-o parte și Aris și Alexia Eram de cealaltă parte, la final, câștigătorii Giulia și Vlad obținând și un Joker cu avantaj extrem de important: ”Poti scadea 30 de minute din timpul de sosire la punctul de acordare a imunității”.

Primele misiuni ale ediței din această seară îi poartă pe concurenți într-un splendid peisaj cu lacul Chiman, unde, pe lângă frumusețea naturii, locurile sunt încărcate de o bogată spiritualitate păstrată cu atenție de o fascinantă comunitate indigenă. Aici, echipele vor cunoaște tradițiile oamenilor locului și vor încerca să deslușească tainele limbii lor străvechi – lucru deloc simplu.

Ne-a plăcut foarte mult locul, pentru că era altfel decât ceea ce văzusem până atunci în Columbia”, a declarat Sânziana Negru. Oricât s-ar bucura, însă, de frumusețea naturii, echipele trebuie să se concentreze pe rezolvarea rapidă a misiunilor, pentru că, în această seară, în joc este prima imunitate a etapei a treia. ”Este foarte importantă această imunitate, pentru că acum, oricine pierde la ultima șansă, mai mult ca sigur va pleca din concurs, așadar este esențial să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut”, a comentat Aris Eram.

Una dintre provocările cursei pentru imunitate va fi întâlnirea cu un șaman al comunității indigene, care îi va supune pe concurenți unei probe ce le va solicita atenția, memoria, răbdarea, dar și empatia. Călătoria prin universul spiritual al acestei comunități se va dovedi cu atât mai complicată cu cât va duce echipele pe căi întortocheate, la adrese ce vor părea imposibil de găsit. ”Am întrerupt o slujbă ca să găsim adresa de care aveam nevoie. Era un cort unde se țineau niște predici religioase, iar noi, pentru că ne grăbeam, am întrerupt predica”, a povestit Sonia Simionov despre unul dintre momentele cursei. Fiecare provocare trecută cu bine crește speranțele echipelor de a obține imunitatea, care de data aceasta vine la pachet cu biletele pentru Ecuador, următoarea țară de pe Drumul Soarelui. Ce probe le-a pregătit Irina Fodor concurenților și cum se va desfășura cursa telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată în seara aceasta, la Antena 1 și pe AntenaPLAY de la ora 21:00.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: America Express