x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Încep ultimele ceremonii de Bonfire la Insula Iubirii: Primul cuplu pus față în față este format din Denisa și Adrian

Încep ultimele ceremonii de Bonfire la Insula Iubirii: Primul cuplu pus față în față este format din Denisa și Adrian

26 Aug 2019   •   12:58
Încep ultimele ceremonii de Bonfire la Insula Iubirii: Primul cuplu pus față în față este format din Denisa și Adrian

În cel mai nou episod din Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, concurenții vor fi nevoiți să se pregătească pentru întâlnirea cu persoana cu care au plecat din România pentru a-și testa relația. Aceștia vor avea parte de confruntarea finală înainte de a părăsi insula, după 20 de zile petrecute pe resorturi diferite alături de ispite.

Primii concurenți care vor înfrunta ceremonia focului sunt Denisa și Adrian, cuplul din Cluj, care au venit în Thailanda cu o relație de 5 ani în spate. Cei doi vor fi puși față în față și vor fi nevoiți să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: "Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?".

Care va fi reacția celor doi, dar și cum vor alege să plece din Thailanda, telespectatorii vor putea afla urmãrind cea mai nouã ediţie Insula Iubirii, în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: Insula iubirii