x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Iulia Albu și Mike, salvați de la eliminare în ediția de aseară America Express: „A fost o ușurare să vedem soarele verde!”

Iulia Albu și Mike, salvați de la eliminare în ediția de aseară America Express: „A fost o ușurare să vedem soarele verde!”

de Redacția Jurnalul    |    02 Noi 2023   •   12:15
Iulia Albu și Mike, salvați de la eliminare în ediția de aseară America Express: „A fost o ușurare să vedem soarele verde!”

Ieri seară, pe Drumul Soarelui, s-a încheiat cea de-a doua etapă a competiției America Express, după o cursă pentru ultima șansă la finalul căreia Iulia Albu și iubitul ei, Mike au fost în pericol de eliminare. Verdictul dezvăluit de Irina Fodor a fost, însă, unul favorabil: soarele verde care a răsărit din cufăr îi păstrează pe Iulia și Mike în competiție.

Ediția America Express – Drumul Soarelui difuzată de Antena 1 aseară a adus o cursă pentru ultima șansă cu un lanț de misiuni surprinzătoare, ce li s-a părut interminabil participanților. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, de-o parte, și Iulia Albu și Mike, de cealaltă parte au fost echipele nevoite să intre în cursă după ce s-au situat pe ultimele două locuri la întrecerea anterioară – în vreme ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost trimiși în această întrecere în urma votului celorlalți.

          Cele trei echipe au călătorit prin noi capitole ale culturii columbiene: de la dansul salsa la mișcări executate în forță, cu maceta, pentru extragerea sucului de trestie de zahăr și de la prepararea unei băuturi tradiționale columbiene, agua de panela, în bucătăriile localnicilor, la vânzarea unor deserturi aparte, champus și mazamorra, cu porumb și panela. Concurenții și-au exploatat creativitatea, talentul la dans, forța fizică și rezistența, dar și puterea de convingere, seara culminând cu așteptarea verdictului dat de soarele din cufăr. Prima echipă ajunsă la Irina Fodor a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru, în vreme ce Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au situat pe locul doi. Cei în pericol de eliminare, Iulia și Mike, au fost, însă, salvați de soarele verde, primind astfel o nouă șansă în competiția de pe Drumul Soarelui. ”A fost o ușurare să vedem soarele verde. Trebuie să ne asumăm greșelile și cred că, dacă vom reuși asta, vom putea face față mai departe. Avem de muncit la strategia pe care să o punem în funcțiune pe traseu, pentru că noi nu prea discutăm strategia”, a declarat Mike. ”Mai avem de perfecționat lucruri. Nu e ca și când am venit aici și suntem foarte pregătiți, nu cred că poate fi cineva pregătit pentru această competiție”, a adăugat Iulia Albu. Aventura America Express continuă sâmbăta aceasta, de la ora 20:00, cu noi provocări pe Drumul Soarelui, în ultima etapă din Columbia, înainte ca echipele să treacă în Ecuador.

 

×
Subiecte în articol: America Express iulia albu