x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Să vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Să vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

de Redacția Jurnalul    |    12 Apr 2024   •   22:00
Jo și Liviu, moment incredibil marca Looney Tunes pe scena Te cunosc de undeva! „M-a luat panica! Să vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”

Sâmbăta aceasta, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, difuzată ȋncepând cu ora 20.00 la Antena 1 ȋi va provoca pe Jo și Liviu să se ȋntoarcă ȋn copilărie, ȋntr-o perioadă când desenele animate erau principala preocupare. Cei doi au primit de la ruletă un moment marca Looney Tunes  -  Morecambe & Wise - I Tawt i Taw a Puddy Tat.

„Tweety este pe sufletul și pe vocea mea, este exact ce trebuie, abia aștept să-l interpretez! Ne va ieși un super moment!”, a declarat Jo, iar Liviu a completat imediat: „Mamă, mamă, ce moment o să ne iasă! Tare rău!”. Bucuria a fost ȋnsă una de scurtă durată pentru cei doi concurenţi ai transforming show-ului de la Antena 1: „Ne-am distrat la antrenamente, dar, când am ajuns la platou, m-a cam luat panica și nu ne-am mai distrat! Să vedeți ce-mi iau eu zborul cu tot cu colivia!”, a mărturisit Jo, speriată de recuzita de pe platoul de filmare. Întregul moment va putea fi urmărit mâine seară, de la 20.00, ȋn cea mai nouă ediţie Te cunosc de undeva!

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!