x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Piesă cu peste 80 de milioane de vizualizări, adusă la Te cunosc de undeva! de Jo şi Liviu: „Când am auzit taraful, m-am topit!”

Piesă cu peste 80 de milioane de vizualizări, adusă la Te cunosc de undeva! de Jo şi Liviu: „Când am auzit taraful, m-am topit!”

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2024   •   21:45
Piesă cu peste 80 de milioane de vizualizări, adusă la Te cunosc de undeva! de Jo şi Liviu: „Când am auzit taraful, m-am topit!”

În cea mai nouă gală a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, ruleta le-a adus lui Jo şi lui Liviu o provocare de zile mari – o piesă care a adunat 81 de milioane de vizualizări din 2022 şi până astăzi în România, din repertoriul Oanei Radu. Un taraf live le-a fost alături artiştilor în timpul reprezentaţiei lor în cadrul show-ului de la Antena 1.

Hitul petrecerilor, aşa cum este cunoscută piesa de referinţă a celor doi concurenţi (Oana Radu – Când am o zi grea)  le-a dat mari bătăi de cap încă de la primele repetiţii. „Mie mi se pare că e o glumă, ruleta nu ne vrea în finală în sezonul ăsta, nu vedeţi ce personaje primim?, a mărturisit Jo la repetiţiile de actorie. Profesoara lor, Adriana Trandafir, a fost cu totul de acord: „Ştiţi cum e cu piesa asta? Ca şi cu imnul României. Toată lumea îl ştie, dar când trebuie să îl cânţi, îţi dai seama că nu ştii nimic!”. De cealaltă parte, Liviu a dezvăluit: „Toată caterinca asta a noastră de la repetiţii, se datorează faptului că noi ne-am distrat la greu pe piesa asta, am făcut ca toate animalele pe la toate petrecerile, iar acum trebuie să o interpretăm serios. N-ai cum, îţi vin flashback-uri!”. La primele repetiţii de la platou însă, toată energia artiştilor s-a schimbat: „Când am auzit taraful, m-am topit! N-avem ce face, suntem iubitori de muzică live!”, a mărturisit Jo, în vreme ce Liviu a completat: „Abia acum a început să ne placă momentul la adevărata lui valoare!”. Cum se vor descurca cei doi, rămâne de văzut sâmbăta aceasta.

Transforming show-ul le-a pregătit telespectatorilor un sezon cu energie la puterea #20 şi multe, multe surprize, alături de cele 8 echipe de artişti care au spus < Da > spectaculosului show al transformărilor, care va putea fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

 ››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva!