x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!”

Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosc de undeva! Ozana: „Am uitat să respir!”

de Redacția Jurnalul    |    10 Mai 2023   •   21:45
Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril, moment cu totul şi cu totul special la Te cunosc de undeva!  Ozana: „Am uitat să respir!”

Cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o dublă provocare emoţională pentru cuplul de artişti format din Anca Ţurcaşiu şi Jean Gavril. Dacă la finalul ediţiei trecute, cei doi au trecut prin chinurile semnului de întrebare la ruletă, neştiind până la antrenamente, ce li se va pregăti, momentul în care au aflat transformarea – Anda Călugăreanu şi Toma Caragiu - a fost unul la fel de încărcat de emoţie.

„Este foarte greu, pentru că am trăit mulţi ani alături de acest om absolut special. Amândoi sunt nişte zei! Am avut o strânsă relaţie de prietenie cu Anda, ba chiar pot spune că am crescut cu piesa asta! Sunt foarte fericită că mă voi transforma în Anda Călugăreanu!”, a dezvăluit Anca Ţurcaşiu la antrenamentul de canto, acolo unde au şi aflat ce le-a pregătit ruleta. La unison, cei doi artişti s-au declarat mai mult decât bucuroşi de provocarea primită. Şi pe juraţi, momentul lor i-a cucerit încă din primele clipe pe scena transforming show-ului de la Antena 1. „Am uitat să mai respir!”, le-a mărturisit jurata care notează canto, Ozana Barabancea.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, cei de acasă îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a şasea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

 

×