x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Nicole Cherry și Juno, surpriză în versuri în timpul momentului din finala Te cunosc de undeva! Ce le-au dezvăluit colegilor, juraților și întregii echipe a show-ului de la Antena 1

Nicole Cherry și Juno, surpriză în versuri în timpul momentului din finala Te cunosc de undeva! Ce le-au dezvăluit colegilor, juraților și întregii echipe a show-ului de la Antena 1

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   22:15
Nicole Cherry și Juno, surpriză în versuri în timpul momentului din finala Te cunosc de undeva! Ce le-au dezvăluit colegilor, juraților și întregii echipe a show-ului de la Antena 1

Gala în care se va desemna echipa câștigătoare a trofeului Te cunosc de undeva!, sezonul 19 și, implicit, a premiului de 15.000 de Euro este plină de scene uimitoare și emoționante. Iar Nicole Cherry și Juno vor fi protagoniștii unui astfel de moment, pentru că au pregătit în cel mai mic detaliu o surpriză în versuri în timpul performance-ului din finala emisiunii. Cum au evoluat ei pe scena transforming show-ului, ce provocări au întâmpinat cei doi, ceilalți finaliști și colegii lor, telespectatorii pot vedea sâmbătă, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Nicole Cherry și Juno au devenit Rihanna și JAY-Z în ziua în care s-a filmat finala sezonului 19 Te cunosc de undeva!, iar pentru piesa „Umbrella“, pe care au avut-o ca referință s-au pregătit multe ore atât la canto, cât și la antrenamentele de teatru și coregrafie. În plus, scena emisiunii a fost transformată într-o mini-piscină pentru ca momentul celor doi artiști să fie la fel ca în videoclipul hitului apărut în America.

Sub privirile atente ale juraților, ale celorlalți concurenți și, desigur, ale spectatorilor aflați în platoul de televiziune, Nicole Cherry și Juno au strălucit din toate punctele de vedere. La un moment dat, cântărețul care a copilărit în Constanța a ieșit din rolul lui JAY-Z ca să cânte câteva versuri în română și a provocat multe emoții cu mesajul transmis. „Mi-a făcut plăcere să evoluăm împreună / Un capitol se termină, altul începe / Oricine ar câștiga, vă dau numai iubirea ca Pepe“ sunt câteva dintre versurile spuse de Juno pe negativ de rap. Întreaga surpriză muzicală, telespectatorii o pot descoperi sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Aurelian Temișan a fost primul care a luat cuvântul și a exclamat: „A fost mega show cu de toate! Mi-a plăcut acest moment, Mr. Juno pe care l-ai construit special pentru finală. E o finală, ne ținem de repere, dar venim și cu notă personală, acolo unde permite referința. Foarte frumos! Mulțumim că ați făcut parte din acest proiect“. În timp ce Andreea Bălan a declarat: „Foarte bine pus în scenă momentul și dragă Nicole, ești frumoasă, sexy, pe lângă talent – ai făcut toate mișcările Rihannei (…), foarte bine studiate, foarte bine executate… ai strălucit!“, Cristi Iacob a mărturisit: „Pentru mine ați fost o revelație, drept dovadă și bonusurile pe care le-ați primit de la colega mea, Andreea. Și voi meritați toate aplauzele noastre. Toți de la canapea meritați aplauzele noastre“.

Copleșit de emoțiile trăite în timpul performance-ului și de gândurile frumoase ale juraților, Juno a spus: „Când am decis să vin în show-ul acesta… d-aia am decis să vin: am considerat că o să fie un antrenament extraordinar și că o să ating niște chestii la nici nu visam să mă întind. Cum ar fi Charlie Chaplin sau multe alte momente“, a spus Juno. Emilian a intervenit și a precizat: „Știi ce e mai frumos decât asta?!? Faptul că și noi v-am descoperit pe voi“.

Momentele integrale ale celor patru echipe finaliste Te cunosc de undeva! sezonul 19, evoluțiile celorlalte cupluri de artiști, cine își va adjudeca trofeul și, totodată, premiul de 15.000 de Euro, dar și ce echipă va primi premiul de popularitate oferit după un sezon întreg de votare a transformării preferate, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

 

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! Nicole Cherry juno