x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Vlad Bieltz merge în finala iUmor, sezonul 10! Cheloo: ”Respect! Ai toată admirația mea”

Vlad Bieltz merge în finala iUmor, sezonul 10! Cheloo: ”Respect! Ai toată admirația mea”

22 Apr 2021   •   18:03
Vlad Bieltz merge în finala iUmor, sezonul 10! Cheloo: ”Respect! Ai toată admirația mea”

La doar 22 de ani, Vlad Bieltz a fost trimis în finala iUmor din cel de-al zecelea sezon, după ce i-a cucerit, seara trecută, pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up.

            “Pentru mine este cel mai tare număr din această zi. Respect! Ai toată admirația mea”, i-a spus Cheloo, încântat de materialul livrat de Vlad. “Apreciez faptul că te-ai pregătit. Am avut în ultimele zile câteva experiențe mai puțin nefericite. Cel puțin mie mi-ai atras atenția și o să te votez pozitiv”, a spus și Mihai Bendeac, iar Vlad a primit toate cele trei voturi ale juraților, cât și încrederea celor de acasă, care l-au trimis în finală prin intermediul aplicației.

            Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

            Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. Serialul ”iMai Mult Umor”, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. < ”iMai Mult Umor” este povestea nevăzută din spatele produsului finit ”iUmor”, este spectacolul din spatele spectacolului >, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților.

 

×