x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Flavius Buzilă s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

Flavius Buzilă s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

24 Oct 2022   •   18:45
Flavius Buzilă s-a calificat direct în finala sezonului 13 iUmor

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, i-a cucerit pe trei dintre jurați cu momentul său pregătit cu multă precizie și glume savuroase. Telespectatorii au fost și ei plăcut surprinși de numărul artistului și l-au votat într-un număr foarte mare, trimiţându-l astfel direct în marea finală a sezonului 13. Duminica viitoare, de la 20:00, audiţiile iUmor continuă, iar al patrulea jurat care li se alătură Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului este juratul Stand-Up Revolution, Teo.

Îmbrăcat cu o ie lungă, jeanși, pantofi sport și purtând un batic pe cap, Pandemioara Amititeloaie, așa cum a declarat că se numește personajul pe care îl joacă, Flavius Buzilă și-a început momentul dintr-o cadă adusă special pe scena iUmor. În timp ce rupea petalele unui trandafir a pus mai multe întrebări pe ritmurile piesei „Ca o apă cristalină“. Numărul de umor a continuat cu mai multe glume despre rivalitatea dintre bărbați și femei.

Ulterior, el a cântat o melodie trap, ale cărei versuri „au avut lipici“ și la jurați, și la oamenii din public. Având în vedere că l-a susținut în timpul piesei, făcând un duet, Delia a fost prima care a luat cuvântul și i-a spus: „Avem nevoie de oameni ca tine, să știi! Cei mai mișto bărbați sunt ăia care-s feminiști, să știi. De fapt, tu știi“, iar Anastasia Soare i-a mărtusiti: „Eu vreau să îți dau răspunsuri la întrebările pe care ți le-ai pus. Sunt niște legi universale – femeile trebuie să muncească și să lupte mai tare decât bărbații în tot ce fac. Consider că femeile sunt mult mai puternice decât bărbații“.

Cheloo a fost singurul care a jurizat cu un dislike, însă, înainte să fie arătate voturile celor patru jurați, el i-a spus cântărețului: „Să știi că piesa de trap a fost uimitoare pentru un rocker“. Primind câte un like de la Delia, Anastasia Soare și Costel, solistul trupei Hara a îndeplinit condiția de a fi votat de public, alături de alți concurenți care au performat seara trecută la iUmor. La încheierea sesiunii de vot, cifrele au arătat că Flavius Buzilă este cel care s-a calificat în finala show-ului de la Antena 1.

Audițiile sezonului 13 continuă duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Teo, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. De la actrobații, magie, teatru, mimă sau stand-up și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Desigur, invitații speciali nu vor lipsi și vor demonstra din nou că umorul nu are limite!

×
Subiecte în articol: flavius buzila iumor jurati