x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Media Gabriel Gherghe, invitat special la iUmor:  „N-am ştiut că sufăr de boala asta!”

Gabriel Gherghe, invitat special la iUmor:  „N-am ştiut că sufăr de boala asta!”

de Redacția Jurnalul    |    27 Apr 2023   •   11:30
Gabriel Gherghe, invitat special la iUmor:  „N-am ştiut că sufăr de boala asta!”

Gabriel Gherghe revine în calitate de invitat special în cadrul celei mai noi ediţii iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube.

Seriile de glume pe care le-a scris special pentru cel mai nou episod al show-ului, inspirate din propria garderoba, au stârnit hohote de râs pe platoul de televiziune şi i-au determinat pe juraţi să comenteze şi ţinuta Deliei din acea zi. „Eu nu prea vorbesc de hainele ei de câteva sezoane, dar azi voi face o excepţie!”, a dezvăluit Cheloo. Momentul integral, cum s-au descurcat concurenții și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

„Aş vrea să încep prin a-mi cere scuze că am venit aşa în faţa dumneavoastră! Am o scuză, am 38 de ani, sunt căsătorit şi sufăr de o boală: nu-mi mai pasă cum mă îmbrac. N-am ştiut că sufăr de voala asta! Soţia mea mi-a pus diagnosticul. Acum câteva luni a intrat în casă şi mi-a spus <>”, şi-a început invitatul special momentul pe scena iUmor.

De vestimentaţie s-au legat imediat şi juraţii şi prezentatorii show-ului de umor de la Antena 1. „Delia, tu ai nişte haine foarte interesante! Ar trebui să îţi faci un magazin de haine pe care nu le mai porţi!”, i-a spus Cătălin Bordea Deliei. La rândul lui, Cheloo s-a declarat impresionat de ţinuta colegei sale din acea zi. „Eu nu prea vorbesc de hainele ei de câteva sezoane, dar azi voi face o excepţie!”, a dezvăluit acesta. Ce completări a mai făcut juratul, cum s-au descurcat concurenții și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Gabriel Gherghe iumor