x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bucharest Fashion Week - Noi modele de top

Bucharest Fashion Week - Noi modele de top

de Catalina Iancu    |    17 Noi 2006   •   00:00
Bucharest Fashion Week - Noi modele de top

30 de designeri si 100 de manechine, la Bucharest Fashion Week. Cel mai important eveniment de moda al anului, Bucharest Fashion Week, se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor. Sectiune importanta in cadrul festivalului, Top Model Romania, a ajuns la cea de-a 11-a editie.

30 de designeri si 100 de manechine, la Bucharest Fashion Week. Cel mai important eveniment de moda al anului, Bucharest Fashion Week, se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor. Sectiune importanta in cadrul festivalului, Top Model Romania, a ajuns la cea de-a 11-a editie.
Castigatoare ale diferitelor editii ale Top Model Romania, Valentina Pelinel, Ioana Francia, Claudia Neghina, Monica Gabor, toate s-au cocotat in topul celebritatilor mioritice. Anul acesta insa vor avea 20 de finaliste. Si toate vor fi castigatoare! Mai precis, vor primi minimum 500 de euro. Primele 10 vor primi 1.500 de euro, primele 5 - cate 2.000 de euro, iar primele trei, impreuna, 30.000 de euro. Campioana absoluta va beneficia, in plus, de un contract cu Agentia Women Models (partener al Festivalului), iar urmatoarele doua vor fi imaginea unui produs romanesc, timp de un an si vor avea expuse in Bucuresti cate 60 de panouri publicitare. Ultima strigare, adica cea din urma preselectie, va avea loc la 23 noiembrie.

CEI MAI BUNI. Festivalul se va desfasura pe durata a trei seri: prima va fi dedicata colectiilor unor designeri consacrati, a doua va cuprinde prezentari de moda si Top Model Romania, iar cea de-a treia - prezentari de moda si Fashion TV Awards. Premiile in moda si Modeling vor fi desemnate la urmatoarele categorii: Cel mai bun make-up artist, Cel mai bun hair stylist, Cel mai bun fotograf de moda, Cel mai bun stilist, Cea mai buna coperta de revista, Cel mai bine cotat model masculin, Cel mai bine cotat model feminin, Cea mai buna emisiune de stil, Cea mai activa agentie de modeling, Cel mai bun creator prÃşt-Ã -porter, Cel mai bun creator haute couture si Premiul de excelenta in moda.
Vor participa circa 30 de creatori de moda, printre care Catalin Botezatu, Ingrid Vlasov, Laura Olteanu, Zina Dumitrescu, Rita Muresan si Mihai Albu, si peste 100 de modele. Toata aceasta desfasurare de forte va avea loc in cadrul Bucharest Fashion Week, ce va avea loc la World Trade Center, in perioada 27-29 noiembrie. Organizatori - ANAM Romania, ADR (Asociatia Designerilor din Romania), impreuna cu Fashion tv Paris. Veti vedea ce n-a vazut Parisul!

INFO

MARGARETA FOREVER. Un eveniment asteptat de toata lumea va avea loc sambata, 18 noiembrie, la ora 13:00, la magazinul Diverta din Plaza Romania (Drumul Taberei). Este vorba despre lansarea albumului "Margareta Forever", produs de Electrecord si Miracle Music. O adevarata editie de colectie, ce cuprinde 26 dintre cele mai frumoase melodii ale Margaretei Paslaru, multe dintre ele needitate niciodata pe CD. Printre invitati se numara Ana Blandiana, poeta care i-a incredintat textul melodiei "Lasa-mi, toamna, pomii verzi", precum si fani de-o viata ai celebrei interprete. Asa cum ne-a obisnuit cu fiecare aparitie discografica, Margareta Paslaru va dona drepturile de autor si de interpret rezultate din vanzarea acestui CD Crucii Rosii Romane.

VEDETELE, LA FIARE! Miercuri seara, s-a deschis la Bamboo cea mai moderna sala de fitness. Vedetele au dat navala sa vada noile "fiare" de care pot trage, dar si sauna sau sala de masaj, toate dotate cu aparatura de ultima generatie, adusa din SUA. Printre VIP-urile prezente s-au numarat Rita Muresan, Maria Marinescu, Iri si Moni, stilista Adina Buzatu, precum si amfitrionul Catalin Botezatu. Numai Delia Matache a ajuns cu intarziere, fiindca, blonda cum e, s-a ratacit prin Floreasca si nu reusea sa gaseasca Bamboo-ul.

×