x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Carmen Radulescu canta cu Horia Brenciu

Carmen Radulescu canta cu Horia Brenciu

18 Apr 2005   •   00:00

Aproape cinci ani, Carmen Radulescu a stat departe de scena muzicii, pentru ca luase in greutate. Acum are 16 kilograme in minus si este in forma. Pentru un nou album, bineinteles.



  • de ROXANA I. ANCUTA

  • DEZAMAGIRE. Dupa un divort, pe Carmen nu o mai interesaza amorul
    In lumea muzicii usoare romanesti sunt solisti care ar merita mai multa atentie decat li se acorda. Macar de dragul vremurilor in care reuseau sa umple stadioanele. Unii sufera in tacere, altii se revolta. "Daca nu suntem promovati la radio sau la televiziune, asta nu inseamna ca nu mai existam", spune Carmen Radulescu. Va amintiti de ea, cu siguranta! "Poate crezi ca-i mai usor sa colinzi lumea-n zbor/ Poate vrei sa-ti tot vorbesc cat de mult te doresc?"... Ati ghicit, este vorba despre "Nu stiu", cantecul de succes interpretat de Carmen Radulescu, una dintre cele mai indragite cantarete de muzica usoara ale anilor ’80. Ce mai face Carmen Radulescu? "Sunt bine. Sunt multumita sufleteste si cant in continuare, pentru aceia care ma vor, care ma cheama."

    PENTRU DIASPORA. De curand, chiar a sustinut un recital, alaturi de Malina Olinescu si Ozana Barabancea, intr-un spectacol-cabaret, initiat de Horia Brenciu. A fost, de fapt, un festival organizat la Hotelul Hilton, timp de trei zile. De asemenea, Carmen este backing vocal pentru Horia Brenciu, care se pregateste sa lanseze un album, in colaborare cu Cristian Faur. "In rest, sunt solicitata in spectacole prin tara si chiar in strainatate, unde cant pentru romanii din Diaspora", ne-a asigurat artista. Carmen Radulescu a fost casatorita 11 ani cu baiatul regretatului dirijor Paraschiv Oprea, Sorin Oprea. Au impreuna un baiat de 16 ani. "In 1999 am divortat, dar am ramas in relatii bune cu Sorin", spune Carmen. Acum este singura, dar nici nu cauta pe cineva. "Am ajuns intr-un moment in care imi cresc pretentiile. Nu mai stau sa ma sune orice domn. Nu mai am rabdare si nu ma mai intereseaza acest aspect. Amorul. Daca va fi sa fie... Este adevarat, au fost pretendenti, dar n-am raspuns afirmativ nici unuia dintre ei. Acum mi-ar fi greu sa ma mai implic intr-o relatie, intr-o noua casnicie. In viata iubesti o singura data. Eu l-am iubit pe Sorin."

    TREI LUNI DOAR CIORBA DE VARZA. A fost o perioada in care artista a preferat sa stea mai departe de ochii spectatorilor, dintr-un motiv subiectiv. "Ma ingrasasem putin mai mult si nu am vrut sa revin decat dupa ce mi se parea mie ca arat OK si pot spune: «Da, tata, e tut asa!». Nu ma placeam cand ma vedeam in oglinda." Acum patru ani, a urmat si ea celebrul regim alimentar bazat numai pe ciorba de varza, iar in trei luni a slabit 16 kilograme. In momentul de fata, Carmen incearca sa-si mentina silueta si sa fie intr-o forma buna. Se plimba cu bicicleta si merge cu rolele prin Herastrau. Oricum, si-a pastrat frumusetea si acelasi spirit viu.

    IN VIZITA

    "S-a vehiculat un zvon conform caruia m-as fi dus in America pentru a ramane. Nu este adevarat. N-am avut nici o secunda intentia de a ramane acolo, chiar daca am stat cinci luni. Am fost sa cant si sa-mi vizitez niste cunostinte" - Carmen Radulescu, despre calatoria in SUA

    PRETENTIOASA

    "Am ajuns intr-un moment in care imi cresc pretentiile. Nu mai stau sa ma sune orice domn. Nu mai am rabdare si nu ma mai intereseaza acest aspect. Amorul. Daca va fi sa fie... Este adevarat, au fost pretendenti, dar n-am raspuns afirmativ nici unuia dintre ei" - Carmen Radulescu despre amor

    INTALNIRE LA BALTA
    Carmen Radulescu a aparut prima oara pe scena cand avea trei ani. S-a intamplat la Onesti, orasul natal. Apoi in 1979 a participat la "Steaua fara nume", dupa care au urmat alte festivaluri si concursuri muzicale. Cateva din piesele ei de succes sunt "O floare de asta vara"; "Vise uitate"; "Nu-i un vis, e dragoste"; "Intoarce-te"; "Muzica te cheama". Acum Carmen vrea sa-si cumpere casa, undeva in preajma unui lac. Daca ar fi o "balta" plina cu peste, cu atat mai bine, pentru ca merge foarte des la pescuit. De fapt, cu prinsul pestelui se ocupa Elena, cea mai buna prietena a solistei, iar Carmen il gateste. "Ultima data am pescuit anul trecut, in Herastrau, chiar daca era interzis pescuitul. Elena a prins cu batul un caras si un pui de somn. Dar le-am dat drumul in apa."
    ×
    Subiecte în articol: antimonden carmen