x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De 1 Mai, Rocsana Marcu a adormit în maşină, în faţa clubului

De 1 Mai, Rocsana Marcu a adormit în maşină, în faţa clubului

01 Mai 2014   •   13:09
 De 1 Mai, Rocsana Marcu a adormit în maşină, în faţa clubului

Rocsana Marcu, prezentatoarea “Star Matinal”,  emisiune difuzată de Antena Stars, în fiecare dimineaţă, de la ora 9 la 12, a petrecut anul trecut cel mai tare 1 Mai din viaţa ei.

“Am fost patru zile cu familia la munte, la Poiana Braşov: fetiţele mele, părinţii, tot familionul. Acolo ni s-a alăturat şi o prietenă care mi-a propus să mergem o fugă şi la mare. Fiind ultima zi la munte, am încărcat bagajele şi familia în maşină, am revenit în Bucureşti, iar de aici, am plecat spre Mamaia. Am ajuns pe la zece seara în parcarea clubului, destul de devreme pentru petrecăreţi. Ne-am gândit să ne odihnim puţin ochii,  jumătate de oră, să fim fresh pentru marea peterece şi ne-am întins scaunele din maşină. Evident, ne-am trezit la şase dimineaţă, când lumea pleca din club. Asta a fost cel mai tare 1 Mai pe care l-am petrecut ever”, spune râzând  Rocsana Marcu (foto).

Şi colegul ei de prezentare, Răzvan Botezatu, obişnuieşte să petreacă de fiecare 1 Mai, fie la munte, unde face grătar cu prietenii, fie cu cortul, In Deltă. “Câte trăsnăi am făcut, nu le mai tin  minte numărul: am fost alergaţi de urs prin pădure, ne puneam unii altora pasta de dinţi pe clanţa camerelor din hotel, înlocuiam sarea cu zahărul, le puneam dimineaţa praf de scărpinat în cap prietenilor mei, le dădeau trezirea cu pistol cu apă”, încheie prezentatorul de la “Star matinal”.



 

×
Subiecte în articol: Rocsana Marcu Antena Stars 1 mai