x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Fiica în vârstă de 10 ani a lui David și Victoria Beckham are propria rutină de îngrijire a pielii

Fiica în vârstă de 10 ani a lui David și Victoria Beckham are propria rutină de îngrijire a pielii

15 Mai 2022   •   21:30
Fiica în vârstă de 10 ani a lui David și Victoria Beckham are propria rutină de îngrijire a pielii

Harper Beckham, în vârstă de 10 ani, are propria rutină de îngrijire a pielii în mai mulți pași. Harper nu numai că îi împărtășește simțul impecabil al stilului mamei sale Victoria, dar se pare că are și aceeași înclinație pentru îngrijirea pielii, scrie Hello Magazine.

Victoria le-a arătat fanilor de pe Instagram noua rutină al lui Harper după ce fetița de 10 ani a primit un pachet luxos de la una dintre mărcile preferate ale mamei sale, Dr. Barbara Sturm. Victoria a recunoscut că avea chiar de gând să i se alăture lui Harper și să încerce ea însăși noile produse.

În interiorul cutiei se afla un bilet adresat lui Harper, pe care scria „Harper, sper că îți place noua colecție Microbiotic Collection pentru echilibrarea și protejarea pielii. Abia aștept să aflu ce părere ai! Cu drag, BB + echipa Sturm”.

Alături de un aparat foto polaroid și alte câteva bibelouri, Harper a primit în dar Kitul Microbiotic al Dr. Barbara Sturm, care cuprinde întreaga nouă linie.

Kitul include balsamul Gentle Cleansing Balm, care „asigură o curățare delicată și intensivă fără a perturba echilibrul natural de hidratare al pielii". Include, de asemenea, Hydrating Blemish Control HA Serum, care „asigură o hidratare intensă și echilibrează pielea pentru un ten mai uniform și mai clar, și reduce erupțiile și imperfecțiunile”. De asemenea, Harper va putea încerca și Crema de față echilibrantă pentru „hidratare revigorantă în timpul zilei și al nopții”, care „conferă pielii un aspect sănătos, clar și uniform”, precum și The Ultimate Stinky Pimple Treatment, care „ameliorează coșurile și imperfecțiunile și le ajută să dispară mai repede”, toate conținute într-o pungă de hârtie artizanală reutilizabilă.

Vorbind despre cadoul de lux al lui Harper, Victoria a declarat vineri: „Ei bine, Harper va fi foarte entuziasmată când va veni acasă de la școală, deoarece Barbara a trimis niște produse de îngrijire a pielii pe care cu siguranță mă voi bucura să le încerc cu Harper. Nu știu cine este mai entuziasmat pentru după școală astăzi, eu sau Harper când va vedea ce i s-a trimis”, a spus Victoria Beckham.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: beckham