x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kevin Costner, îndrăgostit de Christine Baumgartner, deși ea a cerut divorțul

Kevin Costner, îndrăgostit de Christine Baumgartner, deși ea a cerut divorțul

de Redacția Jurnalul    |    02 Sep 2023   •   18:40
Kevin Costner, îndrăgostit de Christine Baumgartner, deși ea a cerut divorțul
Sursa foto: Hepta

Actorul Kevin Costner, comentarii publice rare despre divorțul de soția sa, Christina Baumgartner. Costner, în vârstă de 68 de ani, a confirmat că încă o iubește pe cea care va fi în curând fosta soție, în vârstă de 49 de ani, scrie Insider.

Actorul Kevin Costner a făcut comentarii rare despre procesul de divorț în curs cu viitoarea sa soție Christina Baumgartner, după o audiere la tribunalul din Santa Barbara, California, vineri.

Audierea s-a făcut pentru stabilirea sumei pe care Costner, în vârstă de 68 de ani, ar trebui să o dea soției pentru cei trei copii ai lor, Cayden, în vârstă de 16 ani, Hayes, în vârstă de 14 ani, și Grace, în vârstă de 13 ani.

Actorul premiat cu Oscar a făcut în instanță o glumă despre finanțele sale, potrivit publicației Access: "Va trebui să organizăm o vânătoare de comori pentru a găsi banii".

Când a fost întrebat, el a confirmat pentru Access că "încă mai are sentimente" pentru Baumgartner, adăugând însă că, în opinia sa, "toată lumea" speră ca divorțul să se rezolve curând.

Costner și Baumgartner s-au căsătorit în 2004. Ea a cerut divorțul în luna mai, după 18 ani de căsnicie.

Avocații lui Baumgartner au cerut vineri 161.592 de dolari ca pensie alimentară pentru copii de la Costner, potrivit presei, în scădere față de cererea inițială de 248.000 de dolari. Echipa lui Costner a susținut că orice sumă peste 63.209 dolari este nejustificată.

Potrivit avocatului lui Baumgartner, John Rydell, copiii cuplului sunt obișnuiți cu o viață de lux, "în ADN-ul lor în acest moment", a relatat People.

Costner a acuzat-o luna trecută pe fosta sa soție că a prelungit în mod intenționat procedurile de divorț.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: kevin costner Christine Baumgartner