x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lovitura de imagine! - Mihai Alexandru, in duet cu Anastasia

Lovitura de imagine! - Mihai Alexandru, in duet cu Anastasia

de Dana Andronie    |    30 Noi 2005   •   00:00

Nici Anastasia Lazariuc nu se lasa mai prejos decat fiica ei. Daca Ileana a luat un start spectaculos intrand in distributia filmului "The Harverster" produs in Romania de Steven Segal, mama a luat si ea taurul de coarne, asumandu-si riscul intrarii de una singura in show-biz.
Singura in sensul ca fara Mihai Constantinescu, pentru ca, altfel, vedeta a facut un nou cuplu profesional cu Mihai Alexandru. Prima piesa a acestei colaborari este deja gata, pregatirile pentru videoclip fiind in toi. Opera se numeste "Cu tine" (melodie si text Mihai Alexandru) si ne va prezenta o cu totul alta Anastasie. Romantismul si sensibilitatea lirica a vechilor melodii au fost lasate deoparte, pentru stilul house, cu accente de rap.

IN FATA. Noutatea absoluta a piesei este aceea ca Mihai Alexandru va canta cu vocea si va aparea si in videoclip. Piesa va scoate la suprafata disponibilitati necunoscute ale frumoasei moldovence, dar si calitatile de interpret ale lui Mihai. Va iesi in fata, cu alte cuvinte, ca pe vremea cand facea parte din trupa Iris. Aceasta se intampla in perioada 1986-1989, iar el era atunci chitarist solo si autor al catorva piese. O maxima celebra spune ca "orice exces vine dintr-o lipsa". Si, desi este nedrept si cinic sa constatam adevarul unor astfel de cuvinte, este exclus ca tocmai suferinta provocata de despartirea de Nicola sa-l propulseze pe Mihai Alexandru la adevarata si complexa lui valoare.

×
Subiecte în articol: antimonden mihai