x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN - Stirile zilei

MONDEN - Stirile zilei

04 Mar 2004   •   00:00
MONDEN  -  Stirile zilei
"Si-a casatorit" fratele si mama

Vedeta "Pro Motorului", Roxana Ciuhulescu (foto), a fost ridicata la rangul de "Cupidonul familiei" de catre mama ei. Numele nu este unul intamplator si nici "exagerare de mama", pentru ca se poate spune ca Roxana merita din plin aceasta titulatura. In urma cu doi ani, Roxana le-a facut o surpriza bunicilor ei cununati civil de mai bine de 45 de ani si le-a implinit cea mai mare dorinta a vietii lor: sa se casatoreasca la biserica. Le-a cumparat verighete, le-a gasit preot, nasi si vestimentatii de gala si i-a chemat la Bucuresti. Nebanuind absolut nimic din ceea ce le pregatise nepoata lor, bunicii au ascultat-o si au avut astfel cea mai frumoasa zi a vietii lor. La aproape doi ani de atunci, Roxana s-a gandit sa nu-si iasa din mana si si-a logodit fratele care s-a casatorit chiar de ziua indragostitilor in Italia. Le-a luat verighete si i-a dus si pe ei in fata altarului. Apogeul a fost atunci cand Roxana a facut pe Cupidon pentru mama sa. In urma cu o luna, Roxana i-a daruit verighete mamei sale, care se va recasatori cat de curand. "Imi place ipostaza in care ma aflu. Sunt un soi de mesager al iubirii si sunt foarte mandra de asta, numai ca... gata, i-am casatorit pe toti. Acum vine randul meu!", spune amuzata fata cu cele mai lungi picioare. (Cristina Ologeanu)

15.000 de euro pentru parul lui Vegas

Vegas sau "Fata cu vioara" a primit o propunere ciudata din partea unei tipe din Australia, venita in tara cu afaceri. Excentrica australianca a pus ochii pe parul Silviei, oferindu-i vedetei fabuloasa suma de 15.000 de euro! "Am ramas socata sa aflu ca vrea parul meu. Cred ca avea de gand sa-si faca o peruca din el. Nu e de colo sa te pomenesti cu astfel de oferte, dar nici in ruptul capului nu asrenunta la podoaba capilara, care masoara un metru. Va dati seama, parul meu valoreaza cat un apartament! Am refuzat-o politicos", povesteste ea. (Simona Ecovoiu)

Cantareti decorati fara sa stie

La inceputul acestei saptamani, presedintele Ion Iliescu a decorat mai multi interpreti de muzica populara cu ordinul "Meritul Cultural" in grad de Mare Ofiter, categoria D - Arta spectacolului, fara ca cei innobilati sa stie. Printre acestia se numara Irina Loghin, Ion Dolanescu, Sofia Vicoveanca, Veta Biris, Maria Dragomiroiu si Alexandru Arsinel. Ultimii trei de pe lista au fost ridicati in grad de Comandor. Interesant este faptul ca nici unul dintre cei mentionati nu si-au ridicat distinctiile, din simplul motiv ca habar n-aveau ca fusesera decorati de presedinte. Atat Veta Biris, cat si Maria Dragomiroiu se simt onorate, dar ar vrea sa si intre in posesia "premiului". (Horatiu Tudor)

Nicoleta Luciu si-a gasit motan

Articolul din ziarul nostru care a aparut acum doua zile a avut ecouri. In urma stirii conform careia Nicoleta Luciu cauta ginere pentru mata ei, Pisi, ne-a sunat la redactie o doamna care s-a oferit sa-si imperecheze motanul, de aceeasi rasa cu pisica vedetei. Monica Iatan, de 43 de ani, este avocat in Baroul Bucuresti si detinatoarea unui motan persan de toata frumusetea, ce-i drept, putin mai tanar decat felina Nicoletei, care are trei ani. Stimata doamna trece prin aceleasi probleme ca si stapana lui Pisi, care este atinsa de "sindromul primaverii". Oricum, Nicoleta Luciu s-a bucurat la auzul vestii ca s-a gasit un motan pentru pisica ei. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden roxana