x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rapperul american Lil Durk, arestat pentru un complot de crimă la comandă

Rapperul american Lil Durk, arestat pentru un complot de crimă la comandă

de Redacția Jurnalul    |    26 Oct 2024   •   00:25
Rapperul american Lil Durk, arestat pentru un complot de crimă la comandă
Sursa foto: Hepta

Rapperul american Lil Durk, câștigător al premiului Grammy, a fost arestat sub acuzația de crimă la comandă, potrivit CBS News.

Dosarele poliției consultate de presa americană arată că starul, pe numele său real Durk Devontay Banks, a fost arestat joi seara în Broward County, Florida, și este reținut fără drept de cauțiune.

Arestarea are loc la o zi după ce cinci persoane care au legături cu grupul hip-hop al lui Banks, Only The Family (OTF), ar fi fost inculpate în Chicago în legătură cu împușcăturile din 2022 care l-au ucis pe vărul rapperului rival Quando Rondo.

Lil Durk a avut șase albume în top cinci al topului Billboard din SUA începând din 2019 și a colaborat, de asemenea, cu vedete de top precum Drake și J Cole pe single-uri de succes.

În vârstă de 33 de ani, originar din Chicago, a primit patru nominalizări la premiile Grammy, câștigând premiul pentru cea mai bună interpretare rap melodică în februarie pentru piesa All My Life, cu J Cole.

Lil Durk a fondat OTF în 2010.

Oficialii susțin că cei cinci bărbați inculpați miercuri au organizat împușcăturile din 2022 din Los Angeles ca represalii directe pentru moartea în 2020 a rapperului King Von, care semna cu OTF, relatează presa americană.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: crima