x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Gina Pistol face o schimbare radicală: ”Nu mă dă pe spate. Nu este rău, dar nici minunat” 

Gina Pistol face o schimbare radicală: ”Nu mă dă pe spate. Nu este rău, dar nici minunat” 

de Redacția Jurnalul    |    05 Feb 2024   •   16:45
Gina Pistol face o schimbare radicală: ”Nu mă dă pe spate. Nu este rău, dar nici minunat” 

Gina Pistol își surprinde fanii printr-o schimbare radicală.

Gina Pistol s-a tuns scurt! Cum arată soția lui Smiley, după ce și-a făcut o transformare radicală: ”Nu mă dă pe spate” 

Gina Pistol s-a tuns scurt! Cum arată soția lui Smiley, după ce și-a făcut o transformare radicală: ”Nu mă dă pe spate”

Soția lui Smiley a decis să se tundă scurt, după ce admiratorii ei credeau că nu va renunța niciodată la cea de dinainte. Fosta prezentatoare este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz și indiferent de schimbările pe care le face, ea arată mereu bine. 

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a dezvăluit că își dorește o schimbare în felul cum arată. Ea se află la  Los Angeles, în Statele Unite. Ea s-a tuns scurt și le-a arătat rezultatul fanilor. La prima vedere, vedeta nu a fost sigură dacă îi place sau nu, fiind o schimbare radicală. Însă, crede că dacă își va schimba culoarea, va avea o altă părere.

Ea a spus că a ales un hairstylist din top 10 în Los Angeles, iar rezultatul nu s-a ridicat la așteptările pe care le-a avut.

”Sinceră să fiu, nu mă dă pe spate. Poate că este și culoarea care nu îmi place în momentul de față. Aștept să mă întorc acasă ca să mă vopsesc. Nu este rău, dar nici minunat. La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Tipul care m-a tuns pe mine nu este cel mai tare din Los Angeles, că nu sunt eu chiar atât de bogată. Dar este, cred, în top 10”, a spus Gina Pistol, pe Instagram.

Gina Pistol și Smiley au plecat, împreună cu fiica lor, în Los  Angeles. Ea s-a declarat șocată de prețurile de acolo și cât trebuie să plătească pentru un mic dejun.

”Înainte să vin aici, eram foarte stresată pentru că nu știam ce să îi dau să mănânce lui Josephine. Acasă știu exact ce să cumpăr, de unde să cumpăr, mai primesc de la țara un pui, dar aici ce mă fac? Am găsit, sunt variante, doar că, dacă vrei să mănânci sănătos, cel puțin în L.A, este foarte, foarte scump, exagerat de scump. Deci un mic dejun te costă cam cât te costă la noi în aeroport, e foarte scump”, a povestit Gina Pistol, pe Instagram, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: gina pistol smiley tunsoare los angeles