x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Să pupaţi fundul Calfei!

Să pupaţi fundul Calfei!

de Dana Andronie    |    28 Aug 2010   •   00:00
Să pupaţi fundul Calfei!

Fiind întrebat "Cum ar fi bărbaţii fără femei?", Mark Twain a răspuns: "În primul rând, fericiţi! Apoi puţini, puţini, din ce în ce mai puţini!"... Nu ştim dacă bărbaţii din ziua de astăzi sunt mai fericiţi, dar ştim cu siguranţă că show-bizul românesc geme de blonde. Avem încă o dovadă, un "new entry" în lista cântăcioaselor.

"Toate femeile sunt bune... bune de nimic sau bune la ceva", spunea Marcel Achard. Bazându-ne pe aceeaşi logică, înseamnă că şi (Mariana) Calfa este bună la ceva... Fosta iubită a lui Gheorghe Gheorghiu s-a analizat până în străfundurile talentului său şi a descoperit că poate şi cânta, nu doar picta. A luat imediat atitudinea corespunzătoare, şi-a angajat un PR şi a început lansarea oficială. A gătat repede o piesă - "I'm free" şi s-a simţit atât de bine încât a mai vrut una... O piesă pe care le-a dedicat-o tuturor bărbaţilor. "Kiss my ass" se numeşte capodopera. "Să mă pupaţi în fund" ar fi traducerea exactă. Aşadar, Calfa ne transmite că este atât de pricepută încât merită pupată pe dosul inteligenţei sale. Să o credem pe cuvânt? Conform Dicţionarului Explicativ Român, cuvântul "calfă" înseamnă "lucrător calificat după o perioadă de ucenicie". Dacă tot o trădează numele, am putea înţelege că acum Mariana este chiar calfă, după ce a avut o perioadă de ucenicie pe lângă maestrul Gheorghe Gheorghiu.

Oricum, într-un timp destul de scurt şi-a câştigat statutul de "sexy-pictoriţă". Bineînţeles că o asemenea "piesă" trebuia să fie expusă într-o colecţie. Ea a declarat că are o iubire secretă şi... preţioasă! Iubitul i-a dăruit un colier cu diamante: "Nu doresc să fac public numele celui care mi-a oferit acest cadou special, însă pot declara că valoarea sentimentală o depăşeşte pe cea materială. Ţin foarte mult la acest colier, însă îl voi trimite urgent în banca din Elveţia, unde îmi ţin şi bijuteriile primite de la Eric, fostul meu logodnic, alături de care mi-am construit şi castelul din Fundeni". E clar! Fata e bună la... matematică. Acelaşi Marcel Achard a descoperit că femeile sunt pasionate de matematică: îşi împart vârsta la 2, dublează preţul hainelor şi adaugă întotdeauna 5 ani la vârsta prietenei celei mai bune! Ce-i mai lipseşte Calfei? Iubit are, castel are, diamante are, pisoi are (Bozo îl cheamă), fund are - şi de dat - pentru toată lumea... Deci, nimic! Ar fi totuşi ceva... Simţul penibilului! Dar ăsta nu prea se găseşte de cumpărat...

×
Subiecte în articol: antimonden