x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Secretul Keirei Knightley a fost DEZVALUIT. ”Fac asta de cinci ani şi este cel mai bun lucru care se putea întâmpla”

Secretul Keirei Knightley a fost DEZVALUIT. ”Fac asta de cinci ani şi este cel mai bun lucru care se putea întâmpla”

21 Aug 2016   •   09:37
Secretul Keirei Knightley a fost DEZVALUIT. ”Fac asta de cinci ani şi este cel mai bun lucru care se putea întâmpla”
Sursa foto: Andrea Raffin/Andrea Raffin wikimedia commons

Nimeni nu a remarcat şi totuşi în ultimii ani frumoasa podoabă capilară a actriţei Keira Knightley era în realitate perucă. Ea a suferit o cădere severă a părului pe care a ascuns-o astfel, relatează metronews.fr.

Pe parcursul carierei, pentru rolurile încredinţate, Keira Knightley a fost obligată să îşi schimbe de multe ori culoarea părului. Schimbările capilare au avut însă efecte dezastruoase pentru actriţă. A început să îşi piardă părul şi a recurs la tot felul de stratageme să ascunde acest lucru.

"Am avut atâtea culori la păr, aproape toate culorile posibile şi imaginabile. De fiecare dată pentru filme. A fost atât de agresiv încât părul a început să îmi cadă. Aşa că port peruci de cinci ani şi este cel mai bun lucru care se putea întâmpla părului meu", a spus Keira Knightley într-un interviu acordat InStyle UK.

Datorită perucilor, părul i s-a regenerat, fiind scutit de colorări şi decolorări succesive. Ea afirmă totuşi că sarcina i-a redat cu adevărat sănătatea capilară. "Am părul buclat natural şi, de când am născut, firul a devenit de zece ori mai gros", a spus actriţa, citată de metronews.fr. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Keira Knightley