x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Si Nicola s-a despartit

Si Nicola s-a despartit

de Catalina Iancu    |    16 Sep 2005   •   00:00
Si Nicola s-a despartit

Desi c-o zi inainte anuntau ca divorteaza doar in plan profesional, Nicola si sotul ei, Mihai Alexandru, au recunoscut ca se despart.

Casa de productie la care activeaza artista a trimis, initial, un comunicat prin care mai mult a incurcat lucrurile. Cat Music, care le-a mai tinut artificial in viata si pe cele doua Blondy, desi trupa se destramase de mult, a spus ca Nicola si Mihai Alexandru divorteaza doar profesional: "Datorita incontestabilului succes de care se bucura Nicola de ceva vreme, dar si datorita faptului ca amandoi sunt deosebit de ocupati in permanenta, ei au ajuns sa petreaca din ce in ce mai putin timp impreuna...". Pai, cum adica petrec mai putin timp impreuna din cauza succesului? Care mai e si incontestabil pe deasupra?

PE PLAN SECUND. "Pe de alta parte", se mai arata in comunicat, "Mihai Alexandru s-a decis sa puna pe plan secund cariera sotiei sale si sa se dedice punerii in practica a unor idei muzicale pe care le amana de mult timp. Nimic nu se va schimba din alte puncte de vedere, doar ca, pentru moment, fiecare a decis sa-si vada de viata sa... profesionala!". De fapt, interpreta s-a despartit de Mihai inca de asta-vara. Ieri insa, casa de discuri a revenit cu un alt comunicat, prin care a anuntat ca Nicola si Mihai s-au despartit nu numai profesional, ci si personal. OFICIAL. Nicola si Mihai Alexandru nu mai formeaza un cuplu

ARTISTA SI MAMA CU TREI COPII
Asa cum s-a intamplat si cu alte vedete care au rupt relatia cu partenerul de viata, faptul ca petreceau din ce in ce mai putin timp impreuna a fost un motiv bine intemeiat pentru divort. Cu ceva vreme in urma, Nicola a recunoscut ca intre ea si Mihai n-a fost dragoste la prima vedere, ci doar s-au placut. Fiecare venea dintr-o relatie esuata, iar ea avea, inca de la 19 ani, un copil. Pe Andrei. Dupa ’89 si dupa casatoria cu Mihai, au urmat inca doi copii, Maria si Johnny. Nicola a marturisit ca ea si sotul ei au mai avut si perioade de umbra in viata si in cariera. Artista a mai spus ca se tachinau tot timpul si se ciondaneau pe marginea compozitiilor lui. Caci ea sustinea ca piesele compuse de el incep intr-un fel si se termina cu totul altfel. In timp, s-a dovedit ca melodiile lui Mihai au avut succes (incontestabil), iar Nicola a reusit sa se mentina in clasamentele muzicale, tocmai cu aceste cantece. Dupa ’90, cand mai toate colegele din generatia sa au inceput sa dispara una cate una din showbiz, Nicola s-a "reinventat", ba, mai mult, s-a instalat in topuri si a castigat numeroase premii.

×
Subiecte în articol: antimonden mihai nicola