x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Unul dintre simpaticii actori din serialul ”Friends”, operat de urgență

Unul dintre simpaticii actori din serialul ”Friends”, operat de urgență

08 Aug 2018   •   16:17
Unul dintre simpaticii actori din serialul ”Friends”, operat de urgență

Actorul Matthew Perry, cunoscut pentru rolul din serialul "Friends", a fost supus unei intervenţii chirurgicale după ce a suferit o perforaţie intestinală, informează Press Association. 

Vedeta în vârstă de 48 de ani a fost transportată la un spital din Los Angeles pentru efectuarea procedurii medicale. 

Un purtătorul de cuvânt al lui Perry a anunţat, marţi, că actorul "este recunoscător pentru grijă şi doreşte să îi fie respectată viaţa privată pe perioada vindecării". 

Perforaţia intestinală se poate produce în orice zonă de-a lungul peretelui tractului gastrointestinal, inclusiv la nivelul stomacului, a intestinului subţire ori a intestinului gros. Unul dintre simptome este durerea abdominală severă. 

Perry a cunoscut celebritatea în anii 90 datorită rolului Chandler Bing din serialul american "Friends". 



Alături de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer, Perry a fost unul dintre cei mai cunoscuţi actori prezenţi pe micile ecrane. 

"Friends" s-a încheiat în 2004, însă fanii serialului au jubilat când toate cele zece serii au devenit disponibile pe Netflix începând din luna ianuarie a acestui an. 

Perry a declarat anterior că nu doreşte să ia parte la o reuniune "Friends" deoarece aceasta ar putea "distruge" finalul serialului, notează sursa citată.AGERPRES

 

×
Subiecte în articol: matthew perry operat de urgenta