x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Voi şi noi, pentru ei

Voi şi noi, pentru ei

de Catalina Iancu    |    31 Aug 2007   •   00:00
Voi şi noi, pentru ei

Numeroase evenimente culturale, printre care un spectacol şi un festival, vor fi inchinate Laurei Stoica.

Numeroase evenimente culturale, printre care un spectacol şi un festival, vor fi inchinate Laurei Stoica. Fundaţia care poartă numele artistei va deschide seria manifestărilor muzicale dedicate regretatei interprete.


Cea mai bună voce rock feminină continuă să-i inspire şi să-i ajute pe tineri de dincolo de nori. Chiar şi premianta celei mai recente ediţii a Festivalului de la Mamaia, Lucia Dumitrescu, a căştigat trofeul cu o piesă a Laurei Stoica. Aşadar, evenimentele dedicate regretatei artiste vor fi tot mai numeroase in următoarea perioadă.

Pe durata a cinci zile, intre 5 şi 9 septembrie, se vor desfăşura la Tărgovişte Zilele Oraşului. Pentru a intregi seria de omagii aduse celor care au făcut şi fac din municipiul Tărgovişte o cetate a culturii romăneşti, Fundaţia "Laura Stoica", impreună cu Primăria localităţii, continuă seria de evenimente "Voi şi noi, pentru ei" dedicate Laurei Stoica. Astfel, la data de 6 septembrie, la ora 21:00, va avea loc un spectacol la care işi vor aduce aportul o serie de artişti care au fost alături de Laura pe parcursul carierei sale artistice.

TOAMNA SE NUMĂRĂ BOBOCII. Mai mult decăt atăt, activitatea Fundaţiei "Laura Stoica" incepe să iasă căt mai mult şi căt mai des pe "scenă". In zilele de 14 şi 15 septembrie se vor desfăşura preselecţiile pentru Festivalul "Laura Stoica". "O dată cu inceperea şcolii, aducem şi noi primii boboci la şcoala muzicii", ne-au declarat organizatorii. Acestea se vor ţine la sala "Nichita Stănescu" a Centrului Cultural al Ministerului Reformei, Internelor şi Administraţiei din Bucureşti. Festivalul "Laura Stoica" se va desfăşura in aceeaşi sală, in perioada 8-10 octombrie. Pentru detalii puteţi vizita site-ul oficial www.laurastoica.ro.

Pentru ea

"In Parcul Chindia din Tărgovişte vor cănta, la spectacolul dedicat Laurei Stoica, Vali Crăciunescu, Nico, Krypton, Nicu Alifantis & Zan, Bianca Sărbu şi Daniela Răduică"

Alexandru Stoica,fratele Laurei Stoica

×
Subiecte în articol: antimonden stoica laurei stoica