x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Paula Chirilă se alătură echipei „Mireasă pentru fiul meu”

Paula Chirilă se alătură echipei „Mireasă pentru fiul meu”

06 Iun 2016   •   20:20
Paula Chirilă se alătură echipei „Mireasă pentru fiul meu”
Sursa foto: GABRIEL MITRACHE

În perioada 30 mai – 2 iunie, pe tar getul comercial, Antena 3 este liderul nişei de ştiri, surclasând toate celelalte televi-ziuni de profil. Antena 1 înregistrează, în medie, 144.000 telespectatori pe minut, în perioada menţionată, dublu faţă de următoarea televiziune clasată. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, prezentatoarea celui mai iubit reality-show matrimonial din România, „Mireasă pentru fiul meu”, difuzat de luni până vineri, de la 11:15 – 13:00 şi 14:00-16:00, şi sâmbăta de la 14:00 şi de la 17:00, Mirela Boureanu Vaida se pregăteşte să se dedice în următoarea perioadă creşterii şi educării micuţilor. Din 13 iunie, Paula Chirilă se alătură echipei „Mireasă pentru fiul meu” şi timp de câteva ediţii va modera emisiunea alături de Mirela, urmând ca de la sfârşitul lunii să preia întru totul acest sezon. Sinteza zilei rămâne, de ani de zile, cel mai urmărit talk-show în competiţia cu celelalte televiziuni de ştiri, în ierarhia după rating. Antena 3 ocupă, în top zece, şase poziţii.

„Va urma pentru mine o perioadă extrem de frumoasă, dar şi de solicitantă. Toată lumea îmi spune «Doamne, ce nebunie şi ce curaj aveţi!». Pentru că mi-am dorit cel puţin doi copii şi repede, simt că acum în sfârşit vine rodul aşteptării atâtor ani. La sfârşitul acestei luni mă voi retrage, urmând să preia Paula frâiele emisiunii şi să o ducă la bun sfârşit. Tot ea se va ocupa şi de noul sezon. Nu aş putea să spun când am să revin. Toată lumea ştie că această emisiune nu are pauză, că intrăm dintr-un sezon în altul fără vacanţă de vară, fără sărbători de iarnă şi fără weekend-uri. Sigur că am muncit cu drag în toţi aceşti cinci ani, care mi-au adus şi cele mai mari satisfacţii profesionale şi cu această ocazie chiar vreau să mulţumesc publicului, pe care l-am simţit mereu aproape şi oamenilor care mă primesc în case în fiecare zi. Tot ei mi-au adus şi cele mai frumoase premii, prin vot, arătându-mi că suntem o mare familie!”

„Una dintre cele mai bune echipe de producție”

Paula este pregătită să preia frâiele emisiunii şi este încrezătoare în noul drum pe care porneşte: „Dacă aş spune că e o provocare, ar suna ca un clişeu. Dar este o provocare, pentru că e destul de greu să preiei un proiect de la jumătatea lui, chiar şi pentru o moderatoare cu experienţă. Dar sunt convinsă că o să fie bine; încredere în mine am, asta nu mi-am pierdut-o niciodată, încredere în echipa care se ocupă de această emisiune de atâtea sezoane am, iar faptul că oamenii ăştia îşi fac treaba foarte bine şi sunt una dintre cele mai bune echipe de producţie de pe piaţă e confirmat zi de zi de audienţele extraordinare ale emisiunii”, a declarat aceasta. Mirela s-a întâlnit deja de mai multe ori cu Paula şi a ţinut să le mulţumească şi concurenţilor, dar şi echipei de producţie, spunând că cel mai frumos lucru în viaţă este să lucrezi cu oamenii. „Le mulţumesc tuturor şi mă despart de ei, ca să zic aşa, cu bucuria că pe mine mă aşteaptă o perioadă frumoasă şi cu urarea către concurenţi să ducă mai departe ceea ce noi am clădit în această emisiune timp de atâţia ani, o familie pe care mulţi şi-au dorit-o şi pe care au întemeiat-o şi cu ajutorul emisiunii!”, a declarat Mirela.


"Mirela mi-a urat succes, am povestit despre concurenți, mi-a mai dezvăluit mici «secrete» din casă. Este o emisiune destul de grea, deși poate uneori, văzută din exterior, nu e chiar aşa" - Paula Chirilă

×