x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul A fost la un pas să-şi piardă o mână, dar îşi revine miraculos! Kubica, primele fotografii după accident!.

A fost la un pas să-şi piardă o mână, dar îşi revine miraculos! Kubica, primele fotografii după accident!.

13 Iun 2011   •   10:40
A fost la un pas să-şi piardă o mână, dar îşi revine miraculos! Kubica, primele fotografii după accident!.

Desi multi nu-i mai dadeau nici o sansa dupa groaznicul accident suferit la inceputul lunii februarie intr-un raliu desfasurat in Italia, pilotul de Formula 1 Robert Kubica isi revine miraculos!

La patru luni de la teribilul accident in care a fost la un pas sa-si piarda mana dreapta, polonezul a fost externat si se poate deplasa singur, cu ajutorul unor carje. In fotografiile publicate de site-ul Fakt.pl se poate vedea cum arata acum mana la care Kubica a suferit nu mai putin de trei interventii chirurgicale.

In urma acelui accident, chirurgii au mai fost nevoiti sa opreasca o hemoragie interna si sa stabilizeze o fractura de femur la piciorul drept.

Medicul Riccardo Ceccarelli de la clinica din Viareggio (Italia), unde Kubica urmeaza un program intens de recuperare, nu a putut estima cand va putea reveni acesta in Formula 1, insa au confirmat ca starea polonezului se imbunateste pe zi ce trece. Astfel, n-ar fi exclus sa-l vedem pe Kubica in sezonul 2012 al marelui Circ urcand din nou in monopostul Lotus Renault.

×