x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat cercetat, după ce a pus în circulație bancnote de 200 de euro false

Bărbat cercetat, după ce a pus în circulație bancnote de 200 de euro false

de Redacția Jurnalul    |    27 Apr 2024   •   19:40
Bărbat cercetat, după ce a pus în circulație bancnote de 200 de euro false

Un bărbat de 27 de ani este cercetat de polițiștii din cadrul IPJ Olt după ce ar fi pus în curculație bancnote false de 200 de euro în incinta unor săli de jocuri electronice.

Polițiștii Serviciului de Combaterea Criminalității Organizate Olt, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 27 de ani, din orașul Scornicești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație de valori străine falsificate și înșelăciune.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, în luna aprilie, tânărul ar fi deținut și pus în circulație, în mod repetat, bancnote cu valoare nominală de 200 de euro, susceptibile a fi contrafăcute, în incinta unor săli de jocuri electronice din județul Olt.

„În urma activităților desfășurate, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 16 bancnote din cupiura de 200 de euro și 28 de bancnote din cupiura de 500 de euro, susceptibile a fi contrafăcute”, a transmis Poliția Olt.

Tânărul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar vineri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: bancnote euro false