x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Concurs - Milionara de la ICRAL

Concurs - Milionara de la ICRAL

24 Oct 2006   •   00:00

Ioana Istrate (56), din Constanta, este atat functionar public, cat si persoana publica. Lucreaza la Confort Urban, fostul ICRAL, de-o viata si o stie multa lume in oras: cam toti cei care au "case de la stat".

Ioana Istrate (56), din Constanta, este atat functionar public, cat si persoana publica. Lucreaza la Confort Urban, fostul ICRAL, de-o viata si o stie multa lume in oras: cam toti cei care au "case de la stat". De-acum insa o s-o stie toata tara, pentru ca Ioana a devenit "Milionar peste Noapte" dupa ce a castigat Jackpotul concursului organizat de Jurnalul National: 185 de milioane de lei!

Ioana cumpara Jurnalul National mai ales miercurea, "pentru suplimentul dupa care-ti lasa gura apa", glumeste ea. Ieri a atras-o mai ales suma zilei pusa in joc la concurs si... bine a facut ca a cumparat, pentru ca talonul ei s-a dovedit a fi cel norocos.

Chiar si dupa confirmarea castigului, Ioanei inca nu-i venea sa creada ce noroc a dat peste ea. Si-a sunat fiica pentru a-i anunta vestea. De fapt, Laura (27) si proaspatul ei sot, Florin, sunt singurii care au aflat vestea cea buna. Cand am sunat-o, erau impreuna, mama si fiica, iar Ioana ne-a spus ca cea mai mare parte a banilor va pleca "la copii", iar pentru ea va retine doar suma necesara unei excursii la Paris, voiaj la care viseaza "inca dinainte de Revolutie". Pana la plecare insa, isi va face un abonament la Jurnalul National. Pe un an, sa fie!

×
Subiecte în articol: arhiva jurnalul