x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Decoraţiuni fresh în ton cu primăvara

Decoraţiuni fresh în ton cu primăvara

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    21 Mar 2009   •   00:00
Decoraţiuni fresh în ton cu primăvara

Demonstrat este faptul că obiectele mici de decor pot să schimbe total înfăţişarea unei încăperi. Şi, după cum am trecut de la un anotimp la altul, şi pentru mulţi nevoia de schimbare se resimte nu numai la nivel vestimentar ci şi la nivelul în care li se înfăţişează propria locuinţă, cel mai simplu o pot face apelând la astfel de minime schimbări. O temă interesantă care ne este propusă pentru spaţiul personal interior este chiar primăvara.



O colecţie nouă, de decoraţiuni fresh, în ton cu acest anotimp a fost anunţată pentru luna aprilie de retailerul danez Bo Concept. Produsele din această colecţie primăvăratică se remarcă în primul rând prin culorile proaspete: turcoaz, albastru, galben sau verde crud. Colecţia propusă cuprinde: textile pentru casă-perne, cuverturi, covoare, mic mobilier, boluri şi vaze. Materialele din care sunt confecţionate sunt: lemnul, sticla, metalul (împletituri metalice), teracota sau aluminiul.

AJUTOR PENTRU GĂTIT - IDEE PENTRU CADOUL DE PAŞTI!
Soare, aer proaspăt, miros de flori, primăvară! În apropierea Paştelui cutreierăm magazinele în căutarea cadourilor potrivite pentru cei dragi. Cele din imagini pot să reprezinte idei de cadouri pentru casă, potrivite pentru cei dragi, în special pentru aceia pasionaţi de gătit. Sunt două produse care să ajute la manevrarea vaselor fierbinţi. Sunt nişte produse aparte, graţie materialului din care sunt confecţionate, o variantă îmbunătăţită a clasicelor mănuşi şi suporturi din material textil dedicate acestui scop.

Un set de silicon, propus de Electrolux format dintr-o mănuşă şi un suport de vase din silicon care te fereşte de accidentele din bucătărie. Pentru a scoate vasele fierbinţi din cuptor poţi folosi mănuşa din silicon care are grijă să nu suferi din cauza arsurilor neplăcute. Şi cum nici mobilierul din bucătărie nu trebuie să fie afectat, suportul de vase are rolul de a proteja suprafeţele din bucătărie de influenţa temperaturilor înalte ale vaselor în care gătim.

×