x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Decorează-ţi casa cu căldură!

Decorează-ţi casa cu căldură!

17 Noi 2007   •   00:00

"Universul radiatoarelor pentru interioare", să-l numim aşa, a suferit schimbări majore in ultimii căţiva ani. Schimbări care au vizat pe de o parte funcţionalitatea, iar pe de alta - designul obiectului in sine.

"Universul radiatoarelor pentru interioare", să-l numim aşa, a suferit schimbări majore in ultimii căţiva ani. Schimbări care au vizat pe de o parte funcţionalitatea, iar pe de alta - designul obiectului in sine. Acestea din urmă sunt, se pare, precum cele mai spectaculoase, şi pentru asta vă amintim de conceptul de radiatoare decorative de puţin timp făcut cunoscut şi in ţara noastră.

Momentul introducerii pe piaţă a unor asemenea modele inedite a fost unul extrem de impresionant, şi cine nu ar fi surprins la vederea unor adevărate şi neaşteptate obiecte de design in locul formelor prea bine cunoscute de radiatoare?

Noutatea

Â

O nouă sursă de informare şi de procurare asupra şi a unor asemenea obiecte, una dintre puţinele de la noi, a fost inaugurată de puţină vreme.

Este vorba despre showroomul deschis in Bucureşti, pe Strada Maria Rosseti la nr. 30, ap. 6, un loc plin cu astfel de minunăţii de radiatoare, pe care chiar şi să le vizionezi doar ca pe nişte obiecte de expoziţie şi tot iţi face mare plăcere! Firma pe care o descoperi la adresa cu pricina se numeşte Deltaterm şi este unic distribuitor in ţara noastră a mărcilor Scirocco şi Brandoni, urmănd ca in viitorul apropiat să prezinte şi produsele purtănd semnătura Cordivari.

Colaborarea cu designeri celebri şi incorporarea unor tehnologii avansate fac ca, de pildă, un radiator compus din numai trei elemente imbinate intr-un chip cu totul şi cu totul neaşteptat să reuşească să incălzească o cameră cu mulţi metri pătraţi la activ, şi in plus să nu ai impresia că ai de-a face cu un radiator, ci mai degrabă cu o piesă de mobilier sau un obiect de decor. Acestea sunt genul de radiatoare pe care aveţi ocazia să le descoperiţi in acest loc.

Cuptoare de dimensiuni reduse

Gătitul poate fi o corvoadă pentru cei cărora nu le ies experienţele culinare. Ţinănd cont de acest inconvenient şi de spaţiul de cele mai multe ori mic rezervat bucătăriilor de apartament a fost lansată de Electrolux o nouă gamă de cuptoare electrice incorporabile, de dimensiuni reduse. Această gamă conţine patru modele "dotate" printre altele cu grill electric, programator electronic, microunde şi nu in ultimul rănd cu funcţia specială de reţete predefinite. Asta inseamnă că au deja memorate o serie de reţete culinare ale celor mai folosite şi apreciate alimente.

×