x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Hakkinen: "Ex-eroul Schumacher ar trebui să se retragă"

Hakkinen: "Ex-eroul Schumacher ar trebui să se retragă"

17 Noi 2010   •   16:55
Hakkinen: "Ex-eroul Schumacher ar trebui să se retragă"
Sursa foto: /Reuters
138038-2010-11-13t115256z-1468773317-gm1e6bd1j9t01-rtrmadp-3-motor-racing-prix.jpg

Finlandezul Mika Hakkinen, despre care Michael Schumacher a declarat că a fost cel mai puternic adversar pe care l-a avut în carieră, a declarat că septuplul campion mondial ar trebui să se retragă imediat după rezultatele slabe obţinute în acest sezon de Formula 1, informează motorsport.com

"Acum, Michael este pentru mine un tragic ex-erou. Mă întreb de ce naiba a revenit în cockpit. Vorbim despre cel mai de succes om din sportul cu motor care s-a zbătut în mijlocul plutonului şi care a făcut o greşeală ridicolă la Abu Dhabi, care a fost aproape să-l coste viaţa. Ce mai are de demonstrat omul care a câştigat mai mult decât oricine altcineva. În opinia mea, el îşi demontează mitul puţin câte puţin. Şi nu văd că se face vreo diferenţă între problemele tehnice şi faptul că nu mai poate ţine pasul cu ceilalţi", a spus Hakkinen.

Totuşi, finlandezul a precizat că îi înţelege dorinţa lui Schumacher de a reveni după trei ani de la retragere: "După trei ani m-am întors şi eu să concurez pentru Mercedes în DTM. Şi trebuie să recunosc că nu există cadouri pentru bătrâni, nici dacă eşti campion mondial de Formula 1. Am mai câştigat numai de trei ori. Nu poţi să opreşti roata timpului, nici să o dai înapoi. Din punctul meu de vedere, nu am fost niciodată prieteni apropiaţi pentru că întotdeauna s-a purtat cu mine un pic prea arogant".

×