x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Info Auto 22 iulie 2007

Info Auto 22 iulie 2007

22 Iul 2007   •   00:00
Info Auto 22 iulie 2007

In prima jumătate a acestui an, Dacia Logan a fost cea mai văndută maşină in Bulgaria, cu 1.500 unităţi achiziţionate.

Inmatriculare - Calcul la trezoreriile statului

După ce in primele şase luni din 2007 cumpărătorii de maşini străine au fost nevoiţi să-şi calculeze singuri taxa de inmatriculare, de zece zile contribuabilii pot solicita organelor fiscale această operaţiune, pe baza cărţii de identitate a autovehiculului.

In prima jumătate a anului, funcţionarii trezoreriilor au motivat că nu pot face acest lucru, intrucăt calculatoarele din dotare nu erau conectate la internet!

Dacia - Logan, record in Bulgaria

In prima jumătate a acestui an, Dacia Logan a fost cea mai văndută maşină in Bulgaria, cu 1.500 unităţi achiziţionate. Conform Uniunii Importatorilor de Automobile din ţara vecină, bulgarii au cumpărat o cifră record de 4.807 vehicule noi, ceea ce reprezintă cu 26% mai mult decăt in perioada similară a anului trecut.

Siguranţă -Sistem bazat pe lasere

Specialiştii Grupului ŢiriacAuto au realizat o invenţie 100% romănească, punănd la punct un sistem de siguranţă rutieră, bazată pe o tehnologie laser. Inovaţia are rol de a preveni accidentele in caz de vizibilitate redusă, precum ceaţă, ploaie, ninsoare şi fum, cum a fost, in urmă cu trei săptămăni, cazul coliziunii in lanţ al celor 16 autoturisme pe Autostrada Soarelui.

×
Subiecte în articol: auto