x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul La raliu cu DS3 R3!

La raliu cu DS3 R3!

de Sebastian S. Eduard    |    07 Iul 2011   •   21:00
La raliu cu DS3 R3!

Raliul Sibiului 2011 a inceput joi, cu un start festiv in Piata Mare a orasului. Timp de trei zile, ­sibienii vor fi, ca in fiecare an, martorii unui incre­dibil spectacol pe patru roti.

La start s-a aliniat pentru prima data si mode­lul Citroën DS3 R3 sub comanda echipajului italian Simone Campedelli/Danilo Fappani. 'Simone Campedelli este pilot oficial in echipa DS3 R3 TEAM ITALY si tocmai de aceea am decis ca este cel mai potrivit pentru a lua startul in ­Raliul Sibiului. Vrem sa promovam acest nou model in Ro­ma­nia si, desigur, Citroën ­Racing Trophy. Ideea este de a arata ca aceasta ma­sina este extrem de competitiva si pentru a face acest lucru am ales un pilot ta­nar', a spus Jean François Lienere, responsabi­lul competitii clienti in cadrul echipei Citroën Racing

Simone Campedelli si-a inceput cariera in 2004, iar in acest sezon a castigat de doua ori pe asfalt, in Rally 1000 MIGLIA si Salento Rally, si o data pe macadam, in Costa Smeralda Rally. 'Imi place sa pilotez pe ambele suprafete. Am inteles ca Raliul Sibiului se desfasoara pe o suprafata mai casanta, similara cu cea din Grecia, de exemplu. Vom veni pregatiti cu setarile necesare si sunt sigur ca mo­delul Citroën DS3 R3 se va compor­ta foarte bine si in aces­te con­di­tii', a spus Si­mone Cam­pe­delli.

×
Subiecte în articol: auto&moto