x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul La volan cu Abrudan

La volan cu Abrudan

de Sebastian S. Eduard    |    22 Mai 2008   •   00:00

Crina Abrudan a primit din partea Casa Auto Oradea un Mercedes CLK 320 cabrio pe care îl foloseşte timp de un an.  Dacă va fi cuminte, peste o jumătate de an va primi altă maşină, “de iarnă”.

Crina Abrudan a primit din partea Casa Auto Oradea un Mercedes CLK 320 cabrio pe care îl foloseşte timp de un an.  Dacă va fi cuminte, peste o jumătate de an va primi altă maşină, “de iarnă”.


SUPERCAR. CLK 320 este o maşină superbă de circa 70.000 de euro full accesorizată. Practic te pierzi ­printre butoane, iar Crina, deşi a făcut deja peste 1.000 de km cu noua ei maşină, încă mai descoperă ce ştie să facă micuţa. “Micuţa” vorba vine pentru că un astfel de cabrio, de 224 CP, numai micuţă nu este.

 

VITEZOMANĂ. Crina s-a autodeclarat vitezomană, însă după cum manevra maşina prin parcarea ultraaglomerată din faţa Casei Presei, ne-am dat seama că acest lucru nu este neapărat egal cu teribilism. Pur şi simplu, ca şofer, îi place să meargă repede şi să se simtă bine la volanul unei maşini puternice. Tocmai de aceea, ne-a spus că şofatul o relaxează. “Cînd plec la drum lung, îmi fac nişte Mp 3-uri din CD-urile pe care le am, în funcţie de dispoziţia mea sufletească. Dacă am o muzică bună, nici nu mai simt oboseala, şi nici nu îmi dau seama cînd ajung la destinaţie”.


URMĂRITĂ. Acum, în final, nu putem decît să simţim compasiune la adresa acelor paparazzi – care, ne-a povestit Crina, au început să se învîrtă de ceva vreme în jurul ei. Vor trebui să-şi schimbe maşinile (şi plăcuţele de înmatriculare pe care Crina le-a recitat pe dinafară). Nu au nici o şansă.

 

Sport clasic

CLK 320 CDI cabrio este o maşină cu care ţi-ar plăcea să-ţi petreci vara. Deosebit de puternică – are 224 CP pe care îi stoarce dintr-un propulsor de 3 litri – maşina este un bun exemplu într un autovehicol sportiv şi unul clasic. Scaunele de piele arată incredibil de bine, iar reglajele acestora sînt pe măsură. La aceste caracteristici, autotu­ris­mul consumă numai 10,3L/100 în regim de cutie automată. În regim extraurban, practic consumul scade la jumătate.

 

“Dacă am o muzică bună, nu mai simt oboseala la volan”

Crina Abrudan

×
Subiecte în articol: auto