x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Lodgy a venit în România

Lodgy a venit în România

de Dragos Stoica    |    06 Iun 2012   •   14:36
Lodgy a venit în România

Primul monovolum din istoria Dacia a fost lansat ieri in Romania, in cadrul unui eveniment derulat in paralel in cinci orase majore din tara. Desi este produs in Maroc, la fabrica de la Tanger, modelul a fost adus rapid in Romania, unde deja s-au primit 200 de comenzi in conditiile in care publicul nu a vazut masina decat in poze. Totodata, oficialii Dacia au declarat ieri ca la nivel european au fost primite 8000 de comenzi ferme de la lansarea mondiala care a avut loc in martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Lodgy va fi comercializat in Romania incepand de la pretul de 9.500 de euro (TVA inclus). Gama cuprinde trei nivele de echipare (Acces, Ambiance si Laureate) si patru motorizari: doua propulsoare pe benzina, printre care noul motor TCe de 1,2 litri si 115 CP, si doua dieseluri de aceeasi cilindree, 1.5 cu 90 CP si 110 CP.

Incepand de azi, Lodgy va fi disponibil la test pentru patru zile in toata reteaua de dealeri autorizati Dacia. Dincolo de caracteristicile unei masini de familie, marile noutati cu care vine monovolumul sunt sistemul de navigatie implementat in premiera pe un model Dacia, precum si existenta unei conexiuni USB.

×