x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Michael Schumacher pilot de teste la Top Gear?

Michael Schumacher pilot de teste la Top Gear?

22 Iun 2009   •   00:00

Caracterizat de către Jeremy Clarckson drept cel mai bun moment de televiziune de la aselenizarea lui Neil Armstrong, clipa în care The Stig, pilotul de test al emisiunii Top Gear, şi-a ridicat casca, dezvăluind figura unui glorios campion al Formulei Unu, Michael Schumacher, a incitat audienţa prezentă în studiourile BBC.





În uralele spectatorilor, cu umorul său tipic britanic, Jeremy Clarckson a pretins că nu l-a recunoscut pe campionul german, întrebându-l pe acesta care este numele său.
Continuând investigaţia asupra presupusului necunoscut Stig, Clarckson l-a întrebat pe Schumacher, de şapte ori campion al circuitului de Formula Unu, dacă este adevărat că are interdicţie de a circula pe şosele în 17 state din SUA. Intrând în joc, Schumacher a replicat că nu este decât o exagerare, interdicţia fiind valabilă numai în 7.

În cadrul emisiunii Schumacher a demonstrat încă o dată clasa sa de pilot de curse reuşind, la volanul unui Ferrari FSX, în valoare de 1 milion de lire sterline, să doboare recordul circuitului de teste al Top Gear, coborându-l cu nu mai puţin de 7 secunde,

În ciuda acestei demascări, numeroşii fani ai emisiunii auto continuă să emită supoziţii cu privire la adevărata identitate a pilotului de teste, iar producătorii, continuă să ţină acest secret bine ascuns.

×
Subiecte în articol: auto