x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Mobilier şi decoraţiuni în ritm şi stil spectaculos

Mobilier şi decoraţiuni în ritm şi stil spectaculos

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    23 Oct 2008   •   00:00

În luna septembrie, Mobexpert şi-a lansat noua colecţie de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, colecţie prin care s-a urmărit revoluţionarea faţă de tot ceea ce a fost propus de companie până la acest moment.

Liniile definitorii ce ghidează întreaga desfăşurare de forţe, cele care vă vor arăta, în cuvinte, la ce să vă aşteptaţi din acest moment la piesele expuse în magazine, sunt redate în rândurile de mai jos:

- În primul rând, conceptul colecţiei este spectacolul, spectaculosul. Asta însemnând că fiecare dintre piesele prezentate este cu totul altceva în raport cu tiparul de “frumos şi cuminte” propus până la acest moment. Este motivul pentru care sloganul de căpătâi al colecţiei este unul radical: “Urăşte banalul! Iubeşte spectacolul!”. 

- Stilul – nu este unul anume – orice combinaţie este posibilă, atâta vreme cât te face să visezi şi să evadezi din banal. Este promovat stilul fusion, o varietate de combinaţii şi surse de inspiraţie.

- Locul de provenienţă – toate cele patru colţuri ale lumii. Specialiştii de aici au promis că toate zonele vor fi bătute în lung şi în lat din Ţara de Foc în Indonezia şi din cele două Americi în Asia, pentru găsirea de mobilier şi decoraţiuni spectaculoase.

- Ritm accelerat de apariţie a noutăţilor. Noutăţile în colecţiile de mobilier şi decoraţiuni vor apărea într-un ritm mult mai rapid decât până acum, seriile vor fi scurte, permiţând în acest fel noi şi noi apariţii în magazine.

- Expunerea colecţiei în magazine – spectacol şi sursă de inspiraţie. Asta pentru că s-a înţeles că aşteptările clienţilor sunt de a găsi, pe lângă mobilier, şi surse de inspiraţie pentru amenajarea caselor, aranjamente ingenioase ale pieselor de mobilier, aşa încât să creeze povestea unei case.

×