x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul O piesă de mobilier multifuncţională

O piesă de mobilier multifuncţională

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    21 Mar 2009   •   00:00
O piesă de mobilier multifuncţională

DUPĂ MASĂ, O PARTIDĂ DE BILIARD PE CINSTE!



Pentru unii dintre bărbaţi, masa din imagine reprezintă un vis devenit realitate. Ne referim aici la aceia care s-au săturat să-şi tot bată nevestele la cap, încercând să le convingă cât de necesară este pentru ei o masă de biliard!

În cele mai multe dintre cazuri, răspunsul este invariabil următorul: "nu este loc pentru aşa ceva în casă." Au şi ele dreptate, pentru că dimensiunile unei mese de biliard nu sunt deloc de neglijat!

Uite că, după invenţia celor de la Aramith - brand belgian de renume pe piaţa meselor şi a accesoriilor pentru biliard - dacă în casă este spaţiu de masă pentru servit cina, e loc şi de masă de biliard. Şi nu numai... Această piesă de mobilier, numită masa Fusion, este destinată şi altor jocuri: poker, ruletă.

De-a lungul anilor, masa pe care se servesc micul dejun, prânzul sau cina, a fost "luată în seamă" de designerii de produs. A fost concepută şi gândită în toate formele, toate materialele şi stilurile, dar în general şi-a păstrat monofuncţionalitatea - a deservit numai funcţiunea de suport pentru servit masa. Personalitatea oamenilor s-a schimbat însă simţitor. Ei pun mare preţ acum, privitor la produse, pe valoarea lor emoţională. Trebuie în plus, ca prin funcţiuni şi prin aspect, produsele să servească unor momente de care să îşi amintească. Este ceea ce s-a încercat şi prin acest concept de masă multifuncţională.

Privind imaginile, parcă nu-ţi vine a crede că cineva s-a gândit abia acum la ea. Este adevărat că ideea a mai fost vehiculată însă este pentru prima dată când s-a reuşit un produs de calitate. Produsul este prezentat în variantele lemn şi metal (cadru de metal plus blatul de lemn), într-o gamă variată de finisaje plus un set de scaune asortate. Să mai amintim şi de opţiunile de accesorii pentru joc care sunt oferite. Detalii pe site-ul
www.fusiontables.com

×