x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Pauză de cafea

Pauză de cafea

de Carmen Dragan    |    18 Feb 2009   •   00:00

Ei bine şi vedetele de film mănâncă! Poate veţi fi uimiţi să aflaţi că Elizabeth Taylor este o adevărată gurmandă, ea însăşi afirmând: "Îmi place mult să mănânc şi ador plăcerile vieţii".



Puiul prăjit, piureul de cartofi, şniţelele de porc, homarii sau torturile cu frişcă sunt doar câteva din preferatele actriţei. Reţeta favorită a lui Julie Andrews este supa Francine, o combinaţie reuşită de ceapă, cartofi, morcovi, ţelină, broccoli, mazăre, pătrunjel, curry şi suc de roşii. Pastele cu sos de roşii sunt preferatele vedetei Tatum Beatrice O’Neal. Deborah Kerr, una dintre vedetele Hollywoodului în anii ’50, era "aproape vegetariană", făcea excepţie doar când gătea soţul ei, un bucătar extraordinar. Chevy Chase ar mânca oricând o lazane cu legume. Iar Gregory Peck, pe care l-aţi văzut în filme ca "Zăpezile de pe Kilimanjaro" sau "Vacanţă la Roma", era înnebunit după ratatouille, un preparat numai pe bază de legume şi ierburi. Nu era un vegetarian convins, dar prefera în general mâncărurile mai uşoare. Şi foarte important: ştia să facă din orice masă o sărbătoare. Marii actori nu au ezitat nici în deschiderea unor restaurante. Astfel, The Continental, din Beverly Hills, este al lui Matt Damon şi a lui Ben Affleck, iar Madre’s, din Pasadena, este localul lui Jennifer Lopez.

×
Subiecte în articol: pauza de cafea