x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Qashqai+2

de Sebastian S. Eduard    |    23 Apr 2010   •   00:00
Qashqai+2

Nissan a lansat recent pe piaţa românească noua generaţie Qashqai şi Qashqai +2. Printre noutăţi: un design mai sportiv şi mai agresiv şi un preţ de pornire cu 2.000 de euro mai mic.



Pot să vă spun că la apariţia pe piaţă a lui Qashqai, în 2007, maşina ne-a entuziasmat, în primul rând prin calităţile sale tehnice. Între timp, Nissan şi-a primenit puţin şi departamentul de design aşa că noul produs (în ambele variante) arată mult mai bine. Noi am testat Qashqai +2 şi am remarcat în primul rând restilizările exterioare (partea frontală, îndeosebi, dar şi grupurile optice posterioare) şi materialele de bună calitate de la interior.

Trenul de rulare cu suspensii anterioare McPherson şi posterioare Multilink a fost adaptat pentru un compromis mai bun între confort şi ţinuta de drum.

La interior, instrumentele au fost complet înlocuite, acum fiind mai lizibile şi mai elegante în timp ce displayul central a crescut în dimensiuni, computerul de bord oferind toate informaţiile pe un ecran TFT. Sistemul de navigaţie a fost integrat în consola centrală şi este disponibil sistemul audio Bose.

×
Subiecte în articol: auto