x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Selphy cp790 – o imprimantă foto de casă

Selphy cp790 – o imprimantă foto de casă

de Alexandru Radescu    |    25 Iul 2009   •   00:00
Selphy cp790 – o imprimantă foto de casă

Aţi aranjat cărţile în bibliotecă şi vă gândiţi că unul din rafturi, ăla mai mic, ar merita o altă "soartă", ceva care să spargă monotonia livrească. Cum vremea porţelanurilor a trecut, o soluţie ar putea fi... albume cu fotografii. Poate că nu vă gândeaţi la asta, dar merită o încercare, mai ales că acum imprimantele foto de "apartament" nu mai sunt o prea-scumpă minune tehnică.



CU MÂNER
Selphy CP790 are ecran LCD de 3.0 şi integrează o serie de formate şi şabloane distractive, astfel încât utilizatorii de toate vârstele îşi pot personaliza imaginile în mod creativ. Prevăzută cu un mâner pentru transport, un coş de depozitare şi o baterie opţională, modelul CP790 permite utilizatorilor să printeze în orice loc.

Un port PictBridge integrat şi un slot pentru cardurile de memorie facilitează printarea directă de pe o gamă largă de carduri de memorie. Iată şi câteva medii de printare: carte poştală în mai puţin de 47 secunde (10cm x 14,8cm), Wide (10cm x 20cm), Credit Card (5,4cm x 8,6cm). Opţiunea My Colors permite utilizatorilor să adauge rapid printurilor efecte speciale precum Sepia, Vivid, Positive Film şi Black&White.


Supraveghere complexă, mediu dificil
Că e vorba de o casă obişnuită, vilă cu pretenţii sau sediu de bancă ori muzeu, în ziua de azi se caută tot felul de sisteme de securitate. Fie complexe (un panou central care să "dirijeze" totul în jur), fie un singur dispozitiv. După caz şi după... buzunar.

Camerele video Bosch, seria MIC PTZ, au devenit foarte cunoscute după ce au fost folosite la turneul de tenis - Wimbledon.
Se remarcă printr-o construcţie solidă, cu o carcasă din aluminiu sau oţel inoxidabil, reprezentând protecţie şi la praf (care astfel nu intră în interiorul carcasei).

Alte caracteristici ale camerelor MIC sunt ştergătorul integrat, panoramare cu rotaţie continuă de 360° şi controlul înclinării la 320°. Alte calităţi: funcţionare silenţioasă, control uşor şi acurateţe ridicată.

×