x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Sevilla - Steaua

Sevilla - Steaua

19 Oct 2007   •   00:00

Steaua se află la cel de-al treilea meci in grupă fără a reuşi să obţină vreun punct. Dacă anul trecut, la revenirea după zece ani in grupele Champions League, nu multă lume se aşteapta ca Dică&Co. să obţină 5 puncte, de această dată, speranţele au fost mai mari, insă realizările au lipsit cu desăvărşire.

Speranţe puţine pentru "roş-albaştri"

Steaua se află la cel de-al treilea meci in grupă fără a reuşi să obţină vreun punct. Dacă anul trecut, la revenirea după zece ani in grupele Champions League, nu multă lume se aşteapta ca Dică&Co. să obţină 5 puncte, de această dată, speranţele au fost mai mari, insă realizările au lipsit cu desăvărşire. Iniţial, conducătorii vicecampioanei anunţau cu surle şi tobe că echipa lor are şanse să ajungă in optimile celei mai puternice competiţii intercluburi din Europa. Acum toată lumea ar trebui să fie mulţumită dacă elevii lui Pedrazzini continuă măcar in Cupa UEFA. Iar pentru asta, jucătorii din Ghencea va trebui să-i invingă pe cehi acasă. De altfel, Slavia este singura echipă pe care romănii pot s-o invingă. Dincolo de declaraţiile superoptimiste ale oficialilor de la noi, este greu de crezut că vicecampionii vor putea smulge vreun punct spaniolilor in dubla confruntare.

RELOADED. Chiar dacă elevii lui Ramos trec printr-o pasă proastă in competiţia internă, maniera in care i-au depăşit pe cehi nu oferă prea multe speranţe jucătorilor romăni. De altfel, cam aşa au stat lucrurile şi in primăvară, insă, in meciul cu Steaua, Sevilla n-a avut nici cea mai mică problemă in a merge mai departe. După această partidă, spaniolii şi-au revenit, reuşind să obţină Cupa UEFA pentru al doilea an consecutiv, iar in competiţia internă - să lupte pănă in ultima etapă pentru titlul de campion.

Clasament - Grupa H

Arsenal 2 2 0 6

Sevilla 2 1 1 3

Slavia 2 1 1 3

Steaua 2 0 2 0

×
Subiecte în articol: sport