x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul The Telegraph: Dacia Duster, un SUV ieftin şi depăşit

The Telegraph: Dacia Duster, un SUV ieftin şi depăşit

06 Sep 2010   •   00:00
The Telegraph: Dacia Duster, un SUV ieftin şi depăşit

La aproximativ 20 de ani după modelul Aro 10, vândut în Marea Britanie sub brandul Dacia Duster şi considerat cea mai proastă maşină facută vreodată, constructorul auto de la Piteşti vrea să lanseze pe aceeaşi piaţă noul său SUV Dacia Duster la un preţ de aproximativ 11.000 de lire sterline.

În opinia lui Andrew English, editorialist la cotidianul britanic "The Telegraph", Dacia Duster este o maşină de şcoală veche. Designul, culoarea maro caju, dotările chiar şi interiorul automobilului oferă impresia unei maşini vechi de 20 de ani. Deşi recunoaşte că Duster este o călătorie plăcută în timp, jurnalistul se întreabă cine îşi va dori o nouă maşină care se vrea un automobil de teren, însă unul din secolul trecut.

Jurnalistul britanic a testat un model Laureate şi recunoaşte că automobilul oferă suficient spaţiu decent pentru cinci pasageri, informează Agerpres. În plus, Dacia Duster oferă o senzaţie mult mai plăcută decât te-ai aştepta având în vedere originile sale umile. Cu toate acestea, Andrew English consideră că după ce mirosul de maşină nouă va dispărea ceea ce rămâne este un automobil de teren depăşit.

Concluzia jurnalistului de la The Telegraph este că Dacia Duster este un SUV ieftin care merită trei stele din cinci.




×
Subiecte în articol: auto