x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Arhiva Jurnalul Arhiva Jurnalul Uscarea rufelor fără bătaie de cap

Uscarea rufelor fără bătaie de cap

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    28 Mar 2009   •   00:00
Uscarea rufelor fără bătaie de cap

Uscătorul de rufe devine un aparat electrocasnic tot mai des luat în calcul, după cum în apartamentele de bloc, în ideea de mărire a spaţiului, se renunţă la funcţionalitatea balconului, preferându-se includerea acestuia în spaţiul locuibil.



O soluţie în acest sens, respectiv un model de uscător cu condensare, a fost propus de puţină vreme de Electrolux. Dintre opţiunile care-l recomandă ca pe un produs practic şi util amintim de posibilitatea de uscare a rufelor foarte delicate precum ţesături de lână ori mătase sau prevederea acestuia cu raftul de uscare cu ajutorul căruia încălţările spălate vor fi gata de purtat în câteva ore.

Programul "refresh" îndepărtează mirosul de fum, de exemplu, fără să fie nevoie să mai spălaţi hainele purtate o singură dată. Uscătorul de rufe cu condensare ajută la reducerea consumului de energie, asta pentru că poate degaja căldură în încăperea în care se află. Sistemul de condensare transformă umezeala în apă, ce este colectată într-un rezervor dotat cu un indicator luminos, pentru a vă avertiza când trebuie să îl goliţi. Apa obţinută în urma procesului de uscare a rufelor este apă distilată, ce poate fi utilizată la fierul de călcat.

În magazinele partenere se pot găsi variantele de uscătoare: EDC67550W la un preţ de 1.749 RON, EDC77570W la un preţ de 1.999 RON, EDI97170W la un preţ de 3.799 RON.

×