x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Daruri virtuale

Daruri virtuale

27 Feb 2005   •   00:00

CADOURI PRIN INTERNET
Exista persoane care se plang ca ziua nu le ajunge pentru a-si incheia socotelile. Pentru ei exista un ajutor: Internetul.
MIHAI STIRBU

Imi amintesc foarte bine crizele de isterie ale unor persoane de gen feminin la auzul "minunatei" vesti: "Nu ti-am luat martisor", urmata si de incercarea de a spala rusinea: "Puisor, trebuie sa ma crezi, nu am avut timp!". Acum, doamnelor si domnisoarelor, aflati ca prietenii, iubitii, logodnicii, sotii si, de ce nu, amantii dumneavoastra nu mai au nici o scuza, parol!

Mai nou, cei cu simtul afacerilor au simtit ca acestea s-au mutat pe Internet. Utilizatorii acestui serviciu au crescut precum aluatul bunicii. Mai exact, 25% dintre romani au acces la un calculator. Si daca mai e si conectat la Internet, atunci ei pot incepe sa-si foloseasca banii. Asadar, am cautat pentru dumneavoastra cele mai tentante cadouri pe care puteti sa le oferiti femeilor.

POVESTE. Un site care s-a pregatit "ca la carte" pentru sarbatoarea Martisorului, www.traditii.ro, iti agata ochiul de la inceput prin plasarea unui ceas care masoara timpul ramas pana la 1 Martie. E o idee care poate aduce, in unele cazuri, stari de panica celor care nu au gasit inca un cadou. Pe principiul "Martisorul - bucuria primaverii", autorii site-ului te imbie cu oferte pe toate gusturile: fluturi, martisoare argintate, frunze, ingerasi, gentute, martisoare fluierice, ghiocica, potcoave, miniaturi ceramice. Tot de aici am aflat ca, daca zarim un cosar, o dorinta ni se va implini. Si ca sa fim siguri ca vom vedea unul, chiar putem sa ne comandam propriul nostru cosar, in schimbul sumei de... 900.000 de lei, fiind realizat 100% manual. Ghiocica a fost si ea pusa la vanzare. Valoreaza 32.000 de lei, bonus ai povestea ei: "Sunt micuta, frumusica si ma cheama Ghiocica / Eu alung iarna din tara, / S-aduc dulcea primavara!".

ROMANTISM. O alta oferta de Martisor vine de la www.comoara mea.ro. O cutie confectionata din cea mai calda esenta de lemn adaposteste o sticla modelata din cel mai fin nisip. Mesajul din sticla este scris pe o hartie cu marginile arse. "Comoara iubirii" o gasiti la pretul de 389.000 de lei. Nu au fost uitati nici cei care nu se pot dezlipi de telefonul mobil. www.smsonweb.ro ofera logo-uri cu tema lunii primaverii. Costul acestui moft se aproprie de unul platit pentru un martisor obisnuit, aproximativ 1 dolar. In fine, daca ai o partenera sfioasa, insa doritoare de senzatii tari, merita sa vezi oferta celor de la www.sexshops.ro

Alegeti cu grija, nu stiti cum va reactiona partenera dumneavoastra...

FELICITARE-AMPRENTA
Daca nu dispui de o suma de bani si vrei sa scapi basma curata, poti opta pentru trimiterea unui martisor in varianta electronica. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa intri pe http://felicitari.kappa.ro si sa alegi felicitarea care iti place. Serviciul iti permite sa adaugi si un text pentru destinatar. Iti ia mai putin timp sa gasesti pe Internet o felicitare.

×
Subiecte în articol: editie de colectie