x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Versatilul

de Loreta Popa    |    05 Iun 2006   •   00:00
Versatilul
BATERISTUL
Cine nu il stie pe Lapi, bateristul, percutionistul trupei Vama Veche? Numele lui real este Razvan Lupu.

Exista oameni care iubesc ceea ce fac, oameni pentru care munca nu reprezinta o povara, oameni pentru care verbul a trai se conjuga numai la timpul prezent. Unul dintre acestia este Lapi, prietenul muzicantilor, conform aceluiasi site oficial al trupei. Daca ar fi sa parafrazam versurile unei melodii, celebre de acum, Lapi bate toba ("Bunica bate toba", Zdob si Zdub). Bate toba pentru oameni, cel putin pentru cei care vor sa-l asculte.

TREI DORINTE. Lapi s-a nascut la Bucuresti, la 22 septembrie 1968. Este un exemplu clasic de Fecioara, cu inaltimea de 1,71 m, ochi caprui.

Are un mare atu, conform propriei opinii, nu a studiat deloc. Adica nu are studii, pe intelesul tuturor. Dar a cantat in formatii precum Krypton, Laura Stoica Band si Vama Veche. Intrebat ce ar face daca ar veni o zana buna si i-ar indeplini trei dorinte si care ar fi acelea, Lapi a raspuns sincer: "Sa fiu mutat in SUA, in aceeasi pozitie pe care o am acum, impreuna cu tot restul, sa invat pilotaj cu Schumacher, iar parintii mei sa traiasca vesnic". Iubeste Formula 1, filmul "Nasul 1, 2, 3", iar actorii lui preferati sunt Anthony Hopkins, Al Pacino, De Niro, Gene Hackman, Dustin Hoffman. Ce ii place sa faca? Sa lalaie la un instrument. Ce nu suporta? Hartogaraia. Aha, mai e un lucru pe care il detesta: mancarea de gutui.

De la cati ani canta? De la 13 ani. Cum se descrie ca persoana? Mic, bun si versatil.

"Intrebat ce ar face daca ar veni o zana buna si i-ar indeplini trei dorinte si care ar fi acelea, Lapi a raspuns sincer: "Sa fiu mutat in SUA, in aceeasi pozitie pe care o am acum, impreuna cu tot restul, sa invat pilotaj cu Schumacher, iar parintii mei sa traiasca vesnic" - Razvan Lupu

SCRISORILE

Draga Andrei, am decis sa te las Am hotarat ca e cel mai bun pas Te parasesc pentru altul mai bun Nu pot s-astept inc-un an, e prea mult Cuvintele astea imi musca din piept, Stomacul se strange nu pot sa stau drept, Inima-mi urla sa nu mai citesc, E mult prea tarziu nu pot sa ma opresc, Pamantul se-nvarte ochii mei amortesc.

VIOLUL (CANTECUL PLUTONIERULUI)

Am auzit de-o curva Cica se f… bine Soldatul meu "iubit" se pare c-o detine Cica-i "iubire" mare acolo intre ei Sa-i fac si eu o vizita cu pantalonii-n vine Cu ce e oare el mai bun la pat ca mine? Si eu am fost un tanar care-a iubit candva Dar curva aia proasta zambea si ma-nsela Colegii mei la scoala spuneau c-am capu’ mare Si ma strigau "Galeata" Si zilnic imi carau picioare in spinare Odata n-am stiut cat face opt ori sapte Si-am spus ca patrusase Si-a ras de mine o scoala-ntreaga si inca patru clase Dar nimeni nu a vrut sa-mi spuna adevarul Ca face cinzesase Si-atunci mi-am zis: Las’ ca ma fac eu mare Si-am sa va car la toti picioare in spinare Si-o sa va pun sa inmultiti sectoare cu plantoane Si adevarul o sa fie intotdeauna altul… Cat despre iubire si vise implinite Hei, domnisoara curva, e cineva acasa? Vin sa imi fac dreptate Cu-n viol de mare clasa!

CURVA REGIMENTULUI

Buzele mele te vor mangaia Unde tu nici cu gandul nu gandesti Am sa-ti arat doi sani cum n-ai vazut Si o sa salivezi ingandurat Incet, incet nu vei mai rezista Te vei tranti cu mine la pamant Si intr-un sfert de ora vei uita de toata viata ta Am sa va las sa-mi dati iubirea, da Oricum altcineva nu v-o primeste Si la sfarsit sa nu uitati ceva La mine aici iubirea se plateste.
×
Subiecte în articol: editie de colectie