x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Vechiul site Old site Suplimente Editie de colectie Vorba lui Tudor Gheorghe

Vorba lui Tudor Gheorghe

21 Mar 2009   •   00:00
Vorba lui Tudor Gheorghe

Ediţie de Colecţie, Luni, 23 martie. A venit primăvara, cel puţin teoretic. Cam târziu, dar a venit. Pe la ju­mă­tatea lui martie era încă iarnă, nu înverzise ni­mic. Adică era un fel de "antiprimăvară", vorba cântecului:



"Atâta iarnă e în noi/ Că martie se poate duce/ Cu toţi cocorii înapoi". Ei, bine, ca să exorcizăm iarna, că i-a trecut vremea, ne-am gândit să apelăm la "părintele" Tudor Gheorghe să facă nişte "molifte". Cam într-acolo bate inten­ţia Jurnalului Naţional de a mai scoate o Ediţie de Colecţie cu maestrul din Podari.

EDIŢII DE COLECŢIE, MARTIE 2009
Jurnalul Naţional vă aduce noi surprize plă­cute. Ediţii de Colecţie în­soţite de CD sau de DVD. În fiecare luni, în Ediţiile de Colecţie veţi desco­peri po­veşti de viaţă, frânturi de trecut, istorisiri din prezent despre oameni remarcabili.

Ediţia de Colecţie de la 23 martie, în­so­ţită de un album ex­cep­ţional cu cântece de primăvară, va fi de­dicată maestrului Tudor Gheor­ghe, un nu­me care nu are nevoie de nici o pre­zen­tare.  

Totodată, luni, 30 martie, Ediţia de Co­lecţie va fi cu şi despre îndrăgitul Ştefan Bă­nică Jr. CD-ul care o însoţeşte va cu­prinde cele mai frumoase piese din repertoriul artistului.

×
Subiecte în articol: editie de colectie