x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Alimente care ne pot face tenul mai frumos

Alimente care ne pot face tenul mai frumos

de IncomeMagazine    |    09 Ian 2013   •   08:32
Alimente care ne pot face tenul mai frumos
Sursa foto: thinkstock
Adăugaţi în dietă alimente variate pentru un look excelent: păr sănătos, piele „strălucitoare”. Fox News a alcătuit un ghid al alimentelor care ne fac cina savuroasă.

Spanacul

Spanacul este bogat în carotenoid luteină, un pigment galben sau portocaliu prezent în legume şi fructe care acţionează ca un anti-oxidant, protejând celulele împotriva acţiunii radicalilor liberi. Poate fi consumat în salate sau ca garnitură cu o friptură.

Ouăle

Reprezintă adevărate surse de energie, ca să nu mai spunem că sunt uşor de preparat: fierte sau umplute. Ouăle sunt bogate în fier şi sulf numai bune pentru un păr moale şi mătăsos.

Bananele

Consumul de banane ne ajută să ne păstrăm pielea frumoasă şi elastică, datorită potasiului din conţinut. Potrivit siteului Fox News, sunt recomandate a fi consumate mai ales de fumători, pentru că nicotina reduce fluxul de sânge către straturile de piele, iar pielea este mai puţin oxigenată. Ca rezultat, devine uscată şi ternă. Fumatul reduce şi nivelul de vitamina C, care păstrează tinereţea pielii.

Citeste si despre alte alimente care pot face tenul mai frumos

Citeste si
Topul dietelor în 2012
Slăbeşte rapid după sărbători cu ananas
Dieta de opt ore: Mananci ce vrei, dar la timp
Alimente şi obiceiuri care prelungesc durata de viaţă


 

×
Subiecte în articol: ten frumos alimente