Spanacul
Spanacul este bogat în carotenoid luteină, un pigment galben sau portocaliu prezent în legume şi fructe care acţionează ca un anti-oxidant, protejând celulele împotriva acţiunii radicalilor liberi. Poate fi consumat în salate sau ca garnitură cu o friptură.
Ouăle
Reprezintă adevărate surse de energie, ca să nu mai spunem că sunt uşor de preparat: fierte sau umplute. Ouăle sunt bogate în fier şi sulf numai bune pentru un păr moale şi mătăsos.
Bananele
Consumul de banane ne ajută să ne păstrăm pielea frumoasă şi elastică, datorită potasiului din conţinut. Potrivit siteului Fox News, sunt recomandate a fi consumate mai ales de fumători, pentru că nicotina reduce fluxul de sânge către straturile de piele, iar pielea este mai puţin oxigenată. Ca rezultat, devine uscată şi ternă. Fumatul reduce şi nivelul de vitamina C, care păstrează tinereţea pielii.
Citeste si despre alte alimente care pot face tenul mai frumos
Citeste si
Topul dietelor în 2012
Slăbeşte rapid după sărbători cu ananas
Dieta de opt ore: Mananci ce vrei, dar la timp
Alimente şi obiceiuri care prelungesc durata de viaţă
Citește pe Antena3.ro